Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindaja Seiko Kuiki sõnul on interaktiivset kaarti võimalik täita kuni 10. aprillini. Seejärel tehakse saabunud vihjetest ja kirjeldustest kokkuvõtte, et 21. aprillil toimuvatel talgutel ohuallikad üle kontrollida.

Kuik paneb kõigile kaardi täitjatele südamele, et mida täpsem on märgistus ja kirjeldus ohukohale, seda paremini saab politsei talgute käigus oma tööd teha. Vähetähtis pole ka aeg, mis hetkel või perioodil toimub märgitud kohas kõige suurem kiiruse ületamine. Kaardil tähistatud ikoon (punasel taustal 30) on sümboolse väärtusega, millest ei tohiks ennast üleliia heidutada lasta.

Pärnu näitel on kiiruseületajate meelispaigaks teiste seas näiteks Männi, Kuldse Kodu ja Rääma teed. Hetkeseisuga on Pärnu linnas ja selle lähistel märgitud 39 ohuallikaks peetavat kohta.

Kuvatõmmis Pärnu linnas märgitud ohuallikatest 05.04.

21. aprillil ei toimu liiklustalgud ainult Eestis, vaid on Euroopa liikluspolitseinikke võrgustiku ühine ettevõtmine. Eestis saab ettepanekuid teha siiski vaid kohalike liiklusmurede kohta.

Hea lugeja! Märgi sinagi oma kodukandi teelõigud, kus autojuhid piirkiirust ületavad. Kaarti saad täita siin: https://www.facebook.com/politseijapiirivalveamet/app/827522810633689/?app_data=source%3Dapplink