Brontë on kirjutanud "Vihurimäe" meistriteoseks, mida loetakse ka kakssada aastat pärast ilmumist ja mille järgi vändatakse üha uusi filme. Samuti armastavad seda teksti teatrilavad nii Eestis kui välismaal. Tegelaste suhteid ja käitumist võib analüüsida kõikvõimalike uute teooriate järgi ja jõuda iga kord erineva tulemuseni. Praegused noored on "Vihurimäe" avastanud seoses ülipopulaarse "Videviku" sarjaga, mille kangelanna Bella lemmikraamatuks see oli.

Täna on Brontë "Vihurimäe" uus väljaanne rohkem kui 230 müügikohas üle Eesti laupäevalehe LP ostjatele saadaval vaid 99 sendi eest. Raamat on selle hinnaga müügil ainult ühe nädala jooksul Prisma, Hyper Rimi, Selveri, Coop Eesti, Meie Toidukaupade, Apollo ja Grossi poekettides. Müügikohtade täpset nimekirja saab vaadata siit.

Nii Eesti kui ka maailma mastaabis muljetavaldavas 44 500-eksemplarises tiraažis trükitud "Vihurimäe" juhatab sisse laupäevalehe LP ja Varraku koostöös ilmuva uue romaanisarja. "Aegumatute armastuslugude" nimeline sari on kauni kujundusega kollektsioon väärtkirjandust läbi aastasadade. Brontë, Tammsaare, Lessing, Traat, Remarque, Beekman, Austen ja mitmed teised klassikalised autorid sobivad aukohale igas lugemistoas.