"Olime sõpradega umbes 21.45 Pärnu rannas jalutamas, suunaga meelelahutusasutuse Sunseti poole, kui järsku nägime suurt sabaga tulekera! Vaatepilt kestis paar-kolm sekundit."

"Eile umbes 21:00 paiku ka nägin rohekas-sinist objekti taevases. Oli suur ja ilus, umbes 3 sekundiga lendas see puude taha. Kuna olin korteris, siis mingit müra ei kuulnud."

"Nägin eile õhtul kella 22 paiku kiirelt langevat eredat tulekera – saba ja ääred rohekaskollased, seest hõõguvvalge. Jalutasin koeraga õues ja seisin kesklinnas näoga Mustamäe poole, kui märkasin umbes Kristiine keskuse kohal taevas väga kiirelt kukkuvat tulekera. Muudmoodi ei oska seda kirjeldada. Veidi meenutas kuju tilka."

"Nähtus oli ülimalt ere ja selge. Sain kohe aru, et tegu ei saa olla raketi vms. Jumal tänatud, et ma ei ole hull, ega näinud UFOt ja tunnistajaid on teisigi."

"Nägin ka eile õhtul mingit rohelist kiirustavat kera. Taga oli jutt ja
värvus oli tal rohekas. Mustamäel kadus või lõppes ära. Tuli suunaga
kesklinn-mustamäe ja suhteliselt madalalt."

"Nägin eile õhtul umbes kella 21.45 paiku taevast langevat rohelist tulekera, millel oli saba taga. Seisin just Kadaka Selveri juures valgusfoori taga, kui seda imelist pilti nägin. Tuli teine hästi kiirelt ja langes väga madalalt. Selline tunne, et kohe kukub mõne maja katusele. Kahjuks ei jõudnud pilti teha. Väga võimas vaatemäng oli."

Eile oli näha Ülenurme vallas Õssu külas allalangevat rohelist objekti. See langes meie maja taha olevale põllule. Ma ei ole kindel, kas tegu oli selle sama meteoriidiga. Kindlasti polnud see nii suur nagu artiklis öeldud. Seega võisin ka eksida."

"Kell 21:43 oli 17km. Valmierast (Lätis) põhjapool läänetaevas 2-3 sek. roheline tulekera. Arvasin, et midagi kukkus lennukist alla või mingi rakett."

"Nägin suuretoa aknast ja algul arvasin, et keegi on tulistanud üksiku ilutulestiku raketi välja, siis aga tekkis küsimus, et ma ei kuulnud ju pauku. Oli rohekat värvi ja kadus üpris kiiresti."

"Mul lõi korraks toa päris valgeks, selline tunne oli nagu täiskuu oleks hetkega pilve tagant välja tulnud ja siis mõne sekundi pärast uuesti pilve taha kadunud. Sel hetkel ei olnud aga taevas ei kuud ega pilvi."

"Põles 3-4 sekundit eredalt nagu signaalrakett. Ilmselt sisaldas vaske sest värv oli ereroheline. Teine märgatud meteoriit lagunes kõrgemal atmosfääri kihis helevalges värvis."

"Pärnumaal, Paikusel, tuli ka laps õhtul tuppa ja rääkis, et taevas liikus kiiresti roheline suur kera, mis järsku kadus."

"Raplamaal Eidaperes nägin ka seda sama rohekat taevakeha. Järsku ilmus kuskilt ja kadus mõne hetkega. Alguses arvasime, et on mingi signaalrakett vms. Oli rohekat värvi ja tavalisest langevast tähest suurem."

"Nägin seda eredat kera Nõmmel. Imetlesin tähistaevast ja siis silmasin midagi kahtlaselt eredat suunas, kus ei oodanud midagi näha. Järgmine märkus oli, et langeb kuidagi aeglaselt. "Langevad tähed" jätavad sähvatusega triibu taevasse, see langes omajagu, mitmeid sekundeid, ja oli palju suurem ja kerajas..."

"Nägin 28. märtsi õhtul Pärnus, Raeküla metsas, kell võis olla 21.40
paiku taevast kukkumas tulekera u 45 kraadise nurga all, taga oli väike
justkui lainetav saba, värvus valge ja rohekas varjund oli ka sees,
kogu mets läks korraga valgeks. Suurus võis olla 1/3 täiskuust. Ehmatav oli, sest minu pealambi valgusest, pimedas metsas, oli see valgus ühtäkki kordades tugevam nagu auto tuled."

"Eile kella 22:00 ajal sõitsime Kergu külas Pärnumaal oma hoovi sisse, kui korraga lõi auto seest täiesti valgeks. Ehmatasime kaaslasega mõlemad ära, pidurdasime auto ning suunasime pilgud taeva poole - me ei saanud alguses aru, mis see oli, nagu rakett vms. Selline tunne oli, nagu see oleks meie kohal olnud. Väga-väga ere kogu ning maale lähenedes lõi heleroheliseks ning sähvatas veidi. Vaatepilt oli ülim!"

"Olime sõpradega eile õhtul umbes kella 10 ja 11 vahel karjääri juures ja mina olin seljaga karjääri poole, kui järsku läks minu selja taga kõik väga heledaks. Vaatasin ruttu ja sõbrad olid näoga karjääri poole. Nad nägid, et täiesti järsku tuli nähtavale heleroheline hästi eredat tulekera, mis oli umbes 3-5 sekundit taevas ja siis langes nagu komeet. Ehmatasime ära, et mis see on. Me ise polnud sellist asja mitte kunagi näinud ja see oli ilus!"