"Järelikult visatakse "kõlblik kuni" tähtaja ületanud kaubad lihtsalt minema? Ometigi külmikus seisavad need kaubad veel mitmed päevad toiduks kõlblikuna. Kas Tarbijate Ühistu kauplused lähtuvad lihtsalt mingist põhimõttest, et parem viskavad kauba minema, kui selle odavamalt rahvale müüvad? Teatavasti ei tee TÜ kauplused koostööd ka Toidupangaga. See kõik on mul juba välja uuritud," kirjeldab lugeja.

"Tahaks loota, et 75% allahindlusega kaubad tulevad taas müügile ja neid lihtsalt minema ei visata. Kui kaubal on 75% allahindlust peal, siis otsustab iga tarbija ise, kas ta sellist kaupa soovib osta või mitte.
Olen täiesti veendunud, et nimetatud allahindlusprotsendiga kaupa ostab vaesem rahvas rõõmuga. Kaupluses hinnatakse "kõlblik kuni" tänase kuupäevaga kaup alla kella 15 paiku. Tegelikult võiks seda teha hoopis varem. Näiteks juba sama päeva hommikul, et tarbija saaks selle soodsama hinnaga ära osta. Kas see on parem, kui kaup aegub ning visatakse lihtsalt minema? Sel juhul pole sellest saanud kasu ei Tarbijate Ühistu kauplus ega ka tarbija," nendib lugeja.