Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

7-12 kraadi
Täna on oodata vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilma. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9 m/s
Eesti Päevaleht kirjutab täna sellest, et juhtum juhtumi järel selgub, kellel on Belgia võimud lasknud vabalt ringi liikuda ja millel juhtuda ehk terroristide püüdmine toob Belgiast päevavalgele järjest üllatavaid fakte.

Postimees räägib, et Siim Kallas on otsustanud esimesena murda vaikimise, kutsudes 16. aprillil Estonia teatrisse omavalitsusjuhte, erakondade juhtpoliitikuid, ajakirjanikke ja arvamusliidreid, et nende ees teatada oma kandideerimisest presidendivalimistel.

Õhtulehes kritiseerib haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi koolivägivalda õigustanud Viktor Vassiljevit.

Uudised, mida teada välismaa kanalitest:

Sel nädalal on Eestisse saabumas seitse esimest pagulast. Siia tuleb viieliikmeline Iraagi pere, kus isa on olnud ehitus- ja transporditööline ning ema kodune ja on kolm kooliealist araabia- keelset last. Samuti üksik Süüria mees, kes töötas kodumaal toitlustusäris, ja üksik Jeemeni mees, kes on hariduselt inglise filoloog.
BBC News vahendab, et vastutuse Pakistani linna Lahore’i pargis toimunud enam kui 70 inimest tapnud enesetapurünnaku eest võttis Talibanist lahku löönud rühmitus Jamaat-ul-Ahrar, mille teatel oli see otseselt suunatud lihavõtteid tähistanud kristlaste vastu. Rünnakus sai vähemalt 300 inimest vigastada ning võimude teatel on oodata hukkunute arvu suurenemist.

Het Laatste Nieuws kirjutab, et Brüsseli Börsi väljakule kogunes pühapäeva pärastlõunal umbes 450 musta riietatud jalgpallifänni. Väljak suleti ja õhkkond oli seal pingeline. Märulipolitsei oli sunnitud kasutama veekahurit. Meeleavalduseks luba küsitud ei olnud. Lõpuks suunati seltskond Brüsseli Põhjavaksalisse, kus nad läksid pärast kella 16 Antwerpeni rongile. Politsei valve all viidi jalgpallifännid Vilvoordesse, kus nad sunniti rongist maha minema. Kella 19-ks oli suurem osa jalgpallihuligaane ka sealt lahkunud.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!