TERRORIBLOGI PÄEV PÄRAST RÜNNAKUID: Islamiriik võttis audioläkituses Brüsseli rünnakute eest vastutuse

Brüsselis teisipäeval aset leidnud terrorirünnakutes hukkus 31 ja sai viga 270 inimest. Rünnakute eest võttis vastutuse terroriorganisatsioon Islamiriik.
Loe edasi...

Simson vastas Savisaarele tema oma meetodiga ja kehtestas jõuga oma ülekaalu keskfraktsioonis

Keskerakonnas lahendatakse praegusel ajal tülisid jõumeetodil ja võitja võtab kõik. Täna sai kaotusekibedust maitsta Keskerakonna esimees Edgar Savisaar.
Loe edasi...

DELFI FOTOD ja VIDEOD: Keskerakondlased valisid fraktsiooni esimeheks Kadri Simsoni

Keskerakonna riigikogu fraktsioon valis täna esimeest. Kuigi erakonna juhatuse esitatud fraktsiooni juhi kandidaat oli Jaanus Karilaid, jätkab fraktsiooni esimehena Kadri Simson.
Loe edasi...

VIDEO: Taavi Rõivas viskas USA jutusaates ühe nalja teise järel: maksuamet ei tohiks kunagi küsida, kui palju raha ma teenin

Taavi Rõivas ja Trevor Noah

Taavi Rõivas väisas USA üht populaarseimat jutusaadet "The Daily Show", mille juht Trevor Noah usutles Rõivast ligi veerand tundi. Jutuajamise käigus rääkis Taavi Rõivas korduvalt oma tütar Miinast ning naljatles, et kui ta on korra riigile teada andnud, et Miina Rõivas on tema tütar, ei peaks tekkima võimudel enam vajadust seda teist korda küsida.
Loe edasi...

Twitteris möllab Taavi-torm! USA televaataja: kui Trump saab presidendiks, siis kolime kõik Eestisse

Taavi Rõivas "The Daily Show"

Pärast tänaöist intervjuud Taavi Rõivasega saates "The Daily Show", on sotsiaalmeedia kihama löönud. Mitmed arvajad spekuleerivad teemal, kas Rõivase jutusaates osalemine pole mitte läbi aegade parim promo Eesti riigile. USA televaatajad on samuti Taavi Rõivase isikust lummatud ning tehtud on lausa üleskutse kolida Eestisse juhul, kui Donald Trump valitakse USA järgmiseks presidendiks.
Loe edasi...

Tulnukas merepõuest: „tiivuline“ rohesilmne elukas jahmatas kalureid

Foto: Scott Tanner / https://kickerdaily.com

Pole saladus, et paljud kalad näevad pentsikud välja, kuid Nova Scotia vetest hiljuti leitud salapärase rohesilmse kala välimus on suisa ebamaine. Umbes meetripikkusel kalal on pikk terav nina, pikk peenike saba ja kaks esiletungivat uime, mis meenutavad linnutiibu.
Loe edasi...

Brüsselis sai vigastada Bostoni ja Pariisi terrorirünnakud üle elanud noormees

Mason Wells on seinal rippuval pildil paremal pool

USAst pärit 19-aastane misjonär, kes on varem üle elanud kaks terrorirünnakut, sai Brüsseli lennujaama pommiplahvatuses vigastada.
Loe edasi...

Mis tegelikult juhtub, kui inimene püssikuuliga pihta saab (ja mida ette võtta)

Kuulihaavad pole naljaasi, ehkki filmidest võib selline mulje jääda.
Loe edasi...