"Olen eestlane, 35-aastane mees ja ei vaata isegi kohalikke telekanaleid, vaid pigem uudiseid Vene kanalitest ja BBC allikatest. Miks? Aga sellepärast, et meie pilti näitav meedia on niivõrd valitseva koalitsiooni ja USA/ EL poole koogutamas, et sellist ajupesu lihtsalt ei viitsi vaadata. Vene kanalid näitavad Vene ajupesu, BBC midagi vahepealset (ehk isegi kõige neutraalsemat) ja sellest valikuliselt niinimetatud reaalsust kokku pannes saab kõige selgema pildi. Lisaks võib lugeda netiuudiseid, sest nagu artiklis keegi inimene mainis, telerist uudiste vaatamiseks pole aega. Eesti meelelahutuspläma vaatamise asemel vaatan Youtube’ist Vene sarju. Venemaa on suurriik, seal on raha rohkem ning sestap ka vingem meelelahutuslik televisioon, mis mind just sarjade kontekstis köidab. Kuna ma Vene foobiaga kaasa ei lähe, siis vaatan lihtsalt nende filme ja loen nende foorumeid. Rohkem raha ja rahvast, rohkem infot ja vingemaid filme..."

"Lööge kõik kohad ETV+ reklaame täis, mis on täiesti hea ja vaadatav eestlastele ka. Pange AK uudistele venekeelsed subtiitrid. Seda vähestki võiks linnakodanike heaks teha."

"Lasnamäel on kompaktne Vene kogukond, kes on Venemaa meedia ja väärtussüsteemi mõju all ja jäävadki sinna. Neid ei tõmba miski läände. Meie neid ümber kasvatada ei suuda. Võib-olla suudaks sõda nagu Ukrainas midagi muuta. Kui nad tegelikult ka näeksid, kui vähe neid nende emamaale vaja on. Nad on Venemaa ja Ukraina vahel kahurilihaks ja vahetusrahaks tehtud. Kahjuks nad ei näe ega kuule, sest Venemaa meedia tõtt ei näita. Ka meie kallutatud võimumeedia väldib teemat. Tõe teada saamiseks on üks moodus - vaadata erinevate riikide telekanaleid nagu näiteks Inglismaa, Saksamaa, Prantsusmaa, Soome, Venemaa. Mida aga keeleoskus võimaldab vaadata, seda tuleb tarbida. Juba 2000ndate aastate algusest ei saa piirduda vaid Eesti meediaga. Nad ei valeta, aga vaikivad olulise maha ning ei oska ise analüüsida. Poliitikas pole sõpru, on riikide ja rahvaste huvid, iga rahvas peab oma arvamuse ja väärtussüsteemi ise kujundama, et riigina püsida."

"Jutt täiesti õige. Ma ka ei suuda aru saada, miks peaks venelane vaatamiseks valima Eesti telekanaleid. Eestlasena vaataksin ka Vene kanaleid, kuid kahjuks on vene keel takistuseks."

"Eesti inforuumist ei saa objektiivset infot maailma sündmustest, tuleb vaadata rahvusvahelisi kanaleid nagu näiteks Soome ja Vene meedia ning filtreerida objektiivne info välja. Nõukogude ajal oli ju samamoodi,info oli ühesuunaline."

"Venelasi, kes vaatavad Vene kanaleid ja Eesti meediat (isegi vahel harva kuulavad Raadio 4), on kindlasti küll ja veel (puudulik integratsioonipoliitika), kuid seda mingite nn "slummidega" seostada on täielik absurd. Eestisse toodud muulased jagunevad enamvähem ühtlaselt üle kogu Lasnamäe, Kopli ja teiste magalate (Mustamäel ja Õismäel on neid oluliselt vähem). Omal ajal, kui kortereid jagati, polnud ju elanikel erilist võimalust omale aadressi valida, seega on selline lähenemine täielik jaburus."