Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

-1..+3°C
Täna on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab lund või lörtsi. Puhub idakaare tuul 2-8, põhjarannikul kuni 11 m/s, õhtul tuul nõrgeneb.
Eesti Päevaleht kirjutab täna sellest, et 200 politseiniku kiireks juurdesaamiseks tuleks palga tõttu lahkunuid tagasi meelitada ning Raivo Aegi ja Andres Anvelti sõnul ei ole see sugugi võimatu töö.

Postimees räägib, et popid gaasiga sõitvad bussid on juba kohal. Halb uudis on aga see, et gaasi pole kuskilt võtta.

Äripäev kirjutab, et käibelt Eesti suurim IT-firma MarkIT on efektiivsuselt maailmas esikohal, uus eesmärk on ümmargused 100 miljonit eurot käivet 100 töötajaga.

Mida teada välisuudistest:

Õiglased trahvid teeksid meie tänavad turvalisemaks ja karistused reaalsemaks, ka aitaksid nad taastada inimeste õiglustunnet.
Andres Anvelt
Associated Press vahendab, et USA president Barack Obama ja Kuuba riigipea Raúl Castro vahetasid esmaspäeval ühisel pressikonverentsil torkeid ühelt poolt inimõiguste ja teiselt poolt pikaaegse USA kaubandusembargo teemal.

YouTube’is avaldati uus video FlyDubai reisilennuki Boeing 737-800 viimastest hetkedest enne kokkupõrget maapinnaga Venemaal Doni-äärses Rostovis.Videos on näha, kuidas lennuk pikeeris enne maaga kokkupõrget peaaegu täisnurga all. Pärast kokkupõrget toimub plahvatus.
Videot näeb SIIN.

UNIAN teatab, et Venemaa tegi ettepaneku vahetada Ukraina piloot Nadia Savtšenko maismaaühenduse vastu okupeeritud Krimmiga, ütles intervjuus ajalehele Novaja Gazeta Ukraina julgeolekuteenistuse (SBU) juhi nõunik Juri Tandit.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!