Delfi lugeja Liina istus koos suure hulga reisijatega kolm tundi Turkish Airlinesi lennukis ja ootas õhkutõusu. Lennuk pidi väljuma kell 14.55, mistõttu hakati kella 14.30 ajal inimesi peale laskma. Seejärel ei läinud aga enam miski nagu harilikult.

"Kõigepealt läks elekter ära," rääkis lennukis väljalendu ootav Liina, kelle sõnul reisib ta küll üsna palju, kuid täna lennukisse istudes oli imelik tunne. "Kui elekter ära läks, siis mõtlesin, kas nüüd oleks sobiv hetk öelda, et tahan välja minna," kõneles Liina. Seda ta siiski ei teinud, aga ka edasi on lennukis kõik ebatavaline olnud.

"Läks mööda pool tundi, siis öeldi, et hakatakse lennukit jääst puhastama. Veel pool tundi hiljem öeldi, et hakatakse uuesti jääd eemaldama," sõnas Liina. Tema sõnul oli aru saada, et see kõik oli elektrikatkestusega seotud, kuid seda välja ei öeldud. Üsna kohe anti kätte ka menüüd, Liina hinnangul selleks, et reisijatele tegevust anda.

"Kell 16.30 hakkas lennuk välja sõitma. Lennuk kiirendas, siis aga järsku pidurdas. Kapten ütles, et tehnilise vea tõttu siiski õhku ei tõuse, vaid läheme tagasi, et selle veaga tegeleda," rääkis Liina. Kella viiest seisis lennuk, reisijad jätkuvalt oma koha peal, tagasi väravas. "Eriti irooniline on, et ma mõtlesin, et ei lähe odavlennufirmaga, lähen Turkish Airlinesiga, et siis on kena ja mugav ja kõik läheb sujuvalt," sõnas Liina ja täpsustas, et tegu on suure ja mõnusa lennukiga.

Kella 17.20 ajal teatas kapten, et viga püütakse parandada veel umbes 20-30 minutit ja umbes 45 minuti pärast ehk kella kuue ajal püütakse uuesti õhku tõusta. Kui see ei õnnestu, siis kapteni sõnul lend tühistatakse. "See tähendaks juba, et ma jääksin oma teisest lennust maha," sõnas naine.

Liina märkis, et ta peab hilisõhtul Istanbulist edasi lendama. "Tallinnast täna rohkem lende Istanbuli ei lähe, aga usutavasti otsitakse vajadusel asenduslennud teise marsruudiga, näiteks läbi Riia," lootis reisija.

Tallinna lennujaamast öeldi Delfile, et lend Istanbuli väljus kell 18.01.