Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

Pärast kevadist kellakeeramist suurenes infarktide arv just kolmapäeviti ja pärast sügisest kellakeeramist vähenes neljapäeviti.
Eesti Päevaleht
Eesti Päevaleht jagab lugejatega Henrik Kalmeti intervjuud Saku õlletehase juhiga, kus muuhulgas ütleb Margus Kastein, et inimesed, kes liigtarbivad alkoholi, vastutavad oma tegude eest eelkõige ise ja Saku õlletehas kindlasti ei tunne otsest vastutust nende surmade eest, sest ei ole teada, mis jooke nad joovad.

Postimees kirjutab, et kõige lihtsama, ent asjaosaliste hinnangul kõige usutavama versiooni järgi on Venemaal kinni peetav Eesti ärimees Raivo Susi FSB pantvang, keda soovitakse kasutatada valuutana nagu kasutati ka Eston Kohverit.

Äripäev räägib, et perekond Osula ettevõte sõlmis tehingu Prantsuse transpordihiiglasega Transdev ning hakkab pileteid müüma üle Euroopa.

Kolm uudist, mida teada välismaa väljaannetest:

+2..+7°C
Täna lubatakse vahelduva pilvisusega sajuta ilma, õhtul jõuab Kirde-Eestisse uus sajuala. Puhub loode- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s.
Yle paljastas kolmapäeval, et välismaalaste vastaseid tänavapatrulle korraldava Soldiers of Odini juhtisikud on jaganud suletud Facebooki grupis fotomaterjali, milles on natsitunnuseid ja relvi.

Euroopa riigijuhid jätkavad sealt, kus eelmisel nädalal pooleli jäeti. Lihtsamaks pole vahepeal läinud.

USA lisa sõjaväebrigaad tuleb Ida-Euroopasse, varustus veel ühe brigaadi jaoks läheb Lääne-Euroopasse.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!