Politsei esindaja sõnul polnud alguses veel selge, kas politseinik sai viga tulistamises, vahendab Reuters.

Sündmus algas teisipäeva pärastlõunal Brüsseli piirkonna omavalitsuses Forest's.

Hiljem teatas prokurör meediale, et tegu on novembris Pariisis toimunud rünnakuga seotud isikutega tabamiseks mõeldud operatsiooniga.

Operatsioon Forestis kestis veel ka kella 20 ajal ja politsei oli blokeerinud piirkonnas teed. Väidetavalt on jooksus kaks kahtlusalust. Viga on saanud neli politseinikku.

CNN kirjutab, et politseinikud said viga, kui läksid läbi otsima korterit, mis oli nende teada tühi. Tegelikult oli korteris kaks inimest, kes hakkasid politseinikke tulistama.

Vähemalt üks inimene on CNNi andmetel jooksus ja vähemalt üks end barrikadeerinud ühte Brüsseli hoonesse, kust haarangu ajal oli tulistamist kuulda. Forest's elava mehe sõnul kuulis ta umbes 30 lasku.

Politsei teatas hiljem, et "neutraliseeris" ühe kahtlusaluse.

Politsei on blokeerinud piirkonnas teed ja kohalike elanike sõnul paluti neil püsida siseruumides. Tulistamiskoha lähedal olev kool suleti.

Haarangukoha lähedal asub peamine raudtee, mis ühendab Pariisi ja Amsterdami, samuti asub seal Audi tehas, mis on ümber piiratud.

Belgia võimud on endiselt jahtimas kahtlusaluseid, kellele pannakse süüks Pariisi terrorirünakute korraldamist ja nendes osalemist. Rünnakutes hukkus 130 inimest.

Eestlane Brüsselis, anna teada, kuidas olukord piirkonnas on. Ootame infot ja pildi-ning videomaterjali aadressile rahvahaal@delfi.ee!