Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

Me ei otsi peredele lapsi. Me otsime lastele peresid. Mitte laps ei pea sobima perele, vaid pere peab sobima lapsele. See on väärtustala, mida ükski sotsiaaltöötaja kunagi ei tohi ära unustada ja mida peavad mõistma ka pered.
Sotsiaalministeeriumi laste hoolekandepoliitika juht Signe Riisalo
Eesti Päevaleht kirjutab täna sellest, et võõrad inimesed kipuvad omal käel lastekodulaste elu korraldama. Loos on mitu lugu sellest, kuidas inimesed on kiindunud lastesse, ent lapsendamisõigusi neil saada ei õnnetunudki.

Õhtulehes räägib Ivi Kreen AK algusajast, kui oldi ööd läbi üleval valves, et lugeda eetrisse ka öised uudised ja järgmise päeva saatekava.

Postimees räägib sellest, et veokijuhid tajuvad kiusuna, et politsei trahvib iga pisema eksimuse pärast.

Kolm uudist, mida teada tänastest välisuudistest:

0..+3°C
Täna on oodata pilves selgimistega sajuta ilma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s.
Reuters vahendab, et Venemaa endine meediaminister ja hilisem president Vladimir Putini meedianõunik Mihhail Lessin, kes leiti eelmisel aastal surnuna Washingtoni hotellitoast, suri tömbi esemega pähe tekitatud vigastusse, teatasid USA võimud neljapäeval.

Frankfurter Allgemeine Zeitung kirjutab, Venemaa juhtkond järgib Saksa julgeolekuringkondade teatel süstemaatilist plaani Euroopa Liidu propaganda ja poliitilise mõjutamise abil nõrgestamiseks. Vene salateenistustel on väidetavalt Euroopa Liidu riikidest nimekiri, milles riigid on reastatud selle järgi, kui mõjutatavad nende poliitika ja ühiskond on.

USA vabariiklaste presidendikampaania liider Donald Trump kommenteeris oma avaldusi Venemaa presidendi Vladimir Putini ja demokraatiameelse meeleavalduse jõuga mahasurumise kohta 1989. aastal Hiinas.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!