Kolm uudist, mida teada tänastest lehtedest:

+1..+5°C
Täna hommikul on pilves selgimistega, pärastlõunal vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Hommikul on mitmel pool udu ja jäidet. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s.
Eesti Päevalehes leiab täna intervjuu, kus Maksuameti juht Marek Helm uurib Võru vallavanemalt Georg Ruudalt, mis peaks olema haldusreformi tegelik sisu ja eesmärk. Ruuda arvates võiks matemaatilise 5000 inimese piiri asemel olla eesmärk maapiirkondade elanike hulga suurenemine ja võõrsile läinud lihttööliste tagasimeelitamine, et neist saaksid siin ettevõtjad.

Õhtuleht räägib täna loo noormehest, kes kolas öösel kaubanduskeskustes, õgis popkorni, tühjendas kassa ja tegi sellest kõigest ka lustakaid videosid ja pilte oma sõpradele.

Äripäev kirjutab, et Keskkriminaalpolitsei majanduskuritegude büroo menetleb alates mullu maist vaid neid asju, mille kahju on vähemalt 80000 eurot. Väiksemad kuriteod kipuvad prefektuurides hanguma, kuna napib ressurssi ja pädevust.

Kolm uudist, mida teada välisuudistest:

Täna esineb Tallinnas Saku Suurhallis Briti pop-bänd Hurts, kes tuleb Eestisse tutvustama oma uhiuut järjestikus kolmandat kauamängivat nimega „Surrender“.
UNIAN vahendab, et Ukraina president Petro Porošenko teatas, et on valmis kasutama oma põhiseaduslikku õigust ning Venemaal kinni peetava Ukraina piloodi Nadia Savtšenko välja vahetama, et ta võimalikult kiiresti elusa ja tervena koju tuua.

Reuters kirjutab, et Põhja-Korea lasi neljapäeval välja kaks lühimaa ballistilist raketti, teatas Soul. Samuti teatas Põhja-Korea, et tühistas kõik Lõuna-Koreaga sõlmitud lepingud ühiste majandusprojektide kohta ning likvideerib kõik oma territooriumile jäänud Lõuna-Korea varad.

Sky News teatas, et nad said oma valdusse kümneid tuhandeid dokumente, mis sisaldavad 22 000 Islamiriigi võitleja nimesid, aadresse, telefoninumbreid ja perekondlikke kontakte

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!