Kaks tublit tartlast hakkasid täna hommikul koguma häid soove pereisale, kes möödunud nädalal pättide korrale kutsumise tagajärjel ise nende vägivalla ohvriks langes. Tartlaste Facebooki postitatud üleskutse kõlab järgmiselt.

"Sõbrad, mul on teile nüüd üks tagasihoidlik ja loodetavasti helgeid reaktsioone tekitav üleskutse - koos Lemmituga viisime asja nii kaugele, et Tartu linnavalitsuse avalike suhete osakond aitab meil saata Tartu Tõelisele Kangelasele tänukaardi. Palun kirjuta Sinagi endapoolsed head soovid ja tänusõnad sellele mehele, kes näitas üles haruldast kodanikujulgust ja astus vahele, kui huligaanid Tartus möödunud reedel laamendasid. Kahjuks kiskus olukord selle käigus üpris halvaks ja Jaanus sai viga," seisab üleskutses.

"Ma usun, et me kõik oleme mõelnud, et temasuguseid naisi-mehi võiks olla meie ümber rohkem, kes ei pööra pead kõrvale ega kõnni mööda, kui on vaja sekkuda - selleks, et ta teaks, kui paljud inimesed mõtetes temaga on ja tema käitumist tunnustavad ning temast seetõttu väga lugu peavad ja ta paranemisele kaasa elavad, ütleme seda talle."

Omapoolsed head soovid saab igaüks edastada siin.

"Teate, ühe tunniga on tulnud sada soovi, tänusõna ja tunnustust :)," kirjutas algataja ise hiljem oma postituse kommentaariks.

Sõbrad, mul on teile nüüd üks tagasihoidlik ja loodetavasti helgeid reaktsioone tekitav üleskutse - koos Lemmituga...Posted by Eveliis Padar on Wednesday, 9 March 2016