"Loodetavasti õnnestus meil ühe ööpäeva väljakutsete näitel heita veidi valgust tööle, mida politsei, häirekeskus ning meie partnerid 24/7 ja 365 päeva aastas inimeste aitamiseks teevad. Kui vaadata väljakutsetest tehtud 650 postitust sõnapilvena, võib leida vastuseid küsimusele, mis või kes möödunud ööpäeva jooksul Eesti inimeste turvalisust ja turvatunnet kõige rohkem häiris. Kes on see „joobes mees Tallinnas“ ja miks ta on?," kirjutas PPA oma Facebooki lehel.

Reede hommikust kuni laupäeva hommikuni postitas politsei- ja piirivalveamet 24 tunni jooksul oma Facebooki seinale infot numbrile 112 tulnud väljakutsete kohta.

Kokkuvõtted laekunud kõnedest avaldati tunnise viivitusega ning suure üldistusastmega, et tagada teatajate anonüümsus ning mitte kahjustada võimalikke menetlusi. Näiteks andis politsei osalisi või aadressi täpsustamata teada, et sai väljakutse Tallinna kesklinna, kus korterist kostab lärmi.

Keskmiselt laekub hädaabinumbrile 112 ööpäeva jooksul umbes 4000 telefonikõnet üle Eesti, millest politseinike reageerimist vajab ligi 450. Eelmine politsei väljakutsete maraton Facebookis oli aasta tagasi 12. juunil, ning 24 tunni jooksul tehti PPA Facebooki lehele 733 sissekannet politseile laekunud kõnedest.