Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul kukkus ehituselt alla 1986. aastal sündinud mees, kes suri sündmuskohal.

Esialgsetel andmetel oli tegu tööõnnetusega. Tööinspektsiooni teatel on nad juhtunu kohta teate saanud ja uurivad seda.

Ehitusettevõtte Bauscmidt juhatuse esimees Mait Schmidt ütles Delfile, et tegu oli alltöövõtja töötajaga, ent ei täpsustanud alltöövõtja nime. Tema sõnul ei ole ettevõttel võimalik õnnetuse põhjuste kohta midagi öelda, sest seda uurivad politsei ja tööinspektsioon. Schmidti sõnul avaldab ettevõte hukkunu lähedastele sügavat kaastunnet. "Praegu on meil kõik šokis," lisas ta.

Küsimusele, kas ehitusel olid kõik turvanõuded täidetud, vastas Schmidt: "Meie teada olid kõik dokumendid korras ja töötajate allkirjad all, kõik vaadati üle. Miks see juhtus, seda uuritakse."

Tartu mnt. 56 kerkib Endover Kinnisvara tellimusel 85 korteriga luksuselamu. Hoonesse tuleb plaani kohaselt veel viis äripinda ja kahekorruseline maa-alune parkla. Korterite hinnad jäävad 110 000 ja 370 000 euro vahemikku.

Maja ehitus algas 2015. aasta esimeses kvartalis ning hoone peaks valmima tänavu.

Endover Kinnisvara avaldab kaastunnet ehitusel hukkunud noore mehe lähedastele. “Avaldame sügavat kaastunnet hukkunu lähedastele, perele ja kolleegidele ning oleme leinas nendega,” ütles Endover Kinnisvara tegevjuht Robert Laud.