Kolm uudist tänastest ajalehtedest:

-3..+2°C
Täna on pilves selgimistega ilm. Kohati võib veidi sadada. Puhub idakaare tuul 3-9, rannikul 11 m/s.
Eesti Päevaleht kirjutab täna loo mehest, kes pidi lahkuma töölt varjupaigas oma seksuaalse sättumuse tõttu. Loo peategelane toob näiteks olukorra, kui talle öeldi, et ta ei tohi teiste töötajatega koos kasutada riietusruumi, sest ta võib nakatada teisi oma homode haigusega.

Postimees kirjutab, et ilmselt on metadoon ainus, milles narkomaanid ja politseinikud on ühel meelel - mõlemad kritiseerivad selle jagamist sõltlastele, sest koos muude ainetega on see eluohtlik.

Äripäev kirjutab, et Pihkva kalosside müügiga alustanud Võrumaa meeste Arvi Prantsi ja Ursel Kaarna ettevõte on viimaste aastatega kiiresti kasvanud üle-eestiliseks poeketiks.

Kolm uudist välismaalt:

Kui erasektoris mõeldakse, kuidas midagi ära teha, siis riigis mõeldakse, kuidas mitte midagi nässu keerata.
Sten Tamkivi
Associated Press vahendab, et Lõuna-Korea kaitseministeerium teatas, et Põhja-Korea lasi pärast uute Pyongyangi-vastaste sanktsioonide heakskiitmist ÜRO julgeolekunõukogus välja mitu lühimaaraketti.

Läti Delfi kirjutab, et Sel aastal on Läti piirivalve sõlminud 1,8 miljoni euro suuruse lepingu tara püstitamiseks 24 kilomeetri pikkusele piirilõigule. Kokku kavandatakse tara püstitada 92 kilomeetrile piirist.

Reuters annab teada, et 60 USA vabariiklaste välispoliitikaveterani avaldasid kolmapäeval kirja, milles lubasid seista vastu presidendiks kandideerivale Donald Trumpile, ning väitsid, et tema ettepanekud õõnestaksid USA julgeolekut.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!