"Sattusin kaks aastat tagasi kevadisel valgel ajal kella 17 paiku seal liputajale peale. Helistasin kohe politseisse. Politsei tuli kiiresti ja hiljem spordihoone aknast nägime, et nad otsisid ümbrust läbi. Jube kahju oli 10-aastasest tüdrukust, kellega koos sattusime tulema. Miks peab üks tore tirts nägema teel trenni mingit rõvedikku? Aeg-ajalt ilmuvad seal kandis ikka liputajad välja. Ümberkaudsed inimesed võivad rääkida lugusid mitmest aastakümnest. Praegune eksemplar on aga vägivaldne. Tegemist pole enam liputajaga," nendib teine.

"Liputajad olid selles metsatukas juba 14 aastat tagasi. Kindlasti olid ka varem ja on siiani. Selles kandis liigub palju lapsi, sest nad käivad seal trennis. Politsei on kõik need aastad sellest teadlik olnud, aga tegeleda ei viitsita, sest midagi väga hullu pole veel juhtunud," räägib kolmas.

"Seal kandis paistab liputajate tihedus suur olevat. Mõned aastad tagasi oli endalgi nendega paar kogemust, aga pisut mööda Akadeemia teed edasi," teatab neljas.

"15 aastat tagasi tegutses liputaja samas kohas. Seisis, meheilu väljas, keset külma talve, rajast kümmekond meetrit eemal. Varahommikul läksid temast suured rahvahulgad mööda, keegi nagu välja ei teinud. Too mees peaks praeguseks juba tõeline vanatoi olema. Ei tea, kas tegutseb ikka veel, või on juba uued tegijad platsis. Toona õnneks kellelegi kallale ei karatud, aga aktiivselt demonstreeris end küll. Üksi poleks tahtnud temaga kokku sattuda," tunnistab viies.

"TTÜ ja selle ühikate ümbruses oli liputajaid, piilujaid ja muid perverte juba 1980ndate lõpus. Kindlasti rohkem kui üks. Naiste duširuumide seintesse olid treppide alt lausa suured augud uuristatud. Kui vähegi võimalik, ei läinud ükski noor naine üksi läbi metsatuka või duširuumi pesema. Oli ka otseseid rünnakuid. Endalgi on kogemus, aga õnneks ainult ebameeldiv ehmatus," meenutab kuues.

"Ka 30 aastat tagasi tegutses seal pervert. Oli natukese puudega, aga vägisi metsa ei vedanud. Kui ütlesin, et mul on kodus mees olemas, jättis rahule," kirjutab seitsmes.

"Aastaid tagasi oli TTÜ lähedal metsas ebameeldiv kogemus mingi vanema mehega. Pärast seda olen alati pipragaasi kaasas kandnud," teatab kaheksas.

"Lapsena läksin sealtkaudu bussi peale ja vahel jalutasin Männi pargis koeraga. Mõnikord oli liputajaid lausa mitu tükki puude taga seismas. Seisid vaikselt puutüve taga ja äkitselt ilmusid su ette ning nautisid su ehmatust. Arad vennikesed, kes politsei mainimise peale jalgadele valu annavad. Kirjeldatud juhtum ei ole siiski liputamine vaid vägistamiskatse ja ka seda on Mustamäe metsatukkades varemgi juhtunud. Tunnen ise üht ohvrit. Juhtum leidis aset 40 aastat tagasi," räägib üheksas.

"45 aastat tagasi olime ka meie ühikas liputajate ja piilujatega kimpus. Mis väärakate kogunemine see seal kandis on? Meie karistasime üht rõdult kuuma vee kaelakallamisega ja vähemasti meid enam ei tülitatud," seletab kümnes.