Kalev Kallo viibib endiselt intensiivravi osakonnas ning on juhitaval hingamisel. Tema meditsiinilised näitajad on viimaste päevade jooksul paranenud ning raviarstid hindavad üldseisundit stabiilseks.

Tallinna linnavolikogu esimees Kalev Kallo on Ida-Tallinna keskhaigla intensiivravi osakonnas.

Kallole lähedal seisva allika sõnul hakkas Kallol laupäeval kodus halb ja talle kutsuti kiirabi. Esialgsetel andmetel tabas teda sepsis ehk kogu keha põletik.

9. veebruaril tehti Kallole operatsioon. Tema seisund paraneb, kuid ta oli päevi tagasi veel kunstlikus koomas. Haigla annab teavet Kallo terviseseisundi ja ravi kohta ainult tema lähisugulastele.

Tallinna linnavolikogu esimehe kohustusi täidab Kallo haiguse ajal linnavolikogu aseesimees Lauri Laats.

Kallo on Tallinna linnavolikogu esimees alates 30. aprillist 2015. Ta kandideeris viimastel riigikogu valimistel ja osutus valituks kompensatsioonimandaadiga, kuid loobus riigikogu kohast ja hakkas juhtima volikogu.

Kallo on olnud riigikogu IX, XI, XII ja XIII koosseisu liige. Kallo kuulub 1991. aastast Keskerakonda, on erakonna juhatuse liige ja volikogu esimees.

Kallo on üks seitsmest kahtlustatavast Keskerakonna juhi ja ametist kõrvaldatud Tallinna linnapea Edgar Savisaare väidetavas korruptsioonijuhtumis.

Riigiprokuratuur kahtlustab Kallot altkäemaksu andmisele ja võtmisele kaasaaitamises