Uudised, mida teada tänastest Eesti ajalehtedest:

+3..+6°C
Täna püsib pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-12, rannikul puhanguti 15, pärastlõunal saartel kuni 17 m/s.
Eesti Päevaleht kirjutab sellest, et peaminister Taavi Rõivase reiting on langenud aegade madalaimale tasemele. Keskmine hinne on vaid 2.57.

Õhtulehe kaanelugu räägib HIVd kandvast ärimehest, kes jätkab pöörast ööelu, ent samas arvestab ka riskidega.

Postimees räägib Vaos elavast Albaania perest, kellele peaminister ise lahendust lubas, ei saanud abi töötamisõigusega elamisloast. Ametnikud pakuvad täna uue ja parema lahenduse.

Äripäev kirjutab, et Venemaa kosmeetikatööstur Andrei Trubnikov rajas Eestisse tehase ja pääses nii “Made in Estonia” sildi all Ukraina embargost.

Uudised, mida teada sündmustest maailmas:

Eelmise aasta viimasel kuul sai peaminister Taavi Rõivas nautida kõrgeimat hinnet oma senisele tööle. Ent jaanuaris hinnati Eesti Päevalehe tellitud ja Turu-uuringute AS-i tehtud küsitluse järgi Rõivase töö seni madalaimale tasemele.
Vahemikus ühest viieni antavate hinnete keskmisena sai Rõivase töö jaanuaris hindeks 2,57.
Eesti Päevaleht
CNN kirjutab, et USA New Hampshire’i osariigi eelvalimistel saavutasid selge võidu vabariiklane Donald Trump ja demokraat Bernie Sanders. Vabariiklastest sai teise koha Ohio osariigi kuberner John Kasich.
Kui loetud oli 91 protsenti häältest, oli Trump kogunud 35 protsendi valijate toetuse. Kasichi poolt oli 16 ja Ted Cruzi poolt 12 protsenti hääletanutest. Kolmanda koha eest võitlevad veel Jeb Bush ja Marco Rubio.

USA ülemkohus andis teisipäeval löögi president Barack Obamale, blokeerides ajutiselt tema administratsiooni reeglid elektrijaamadest kasvuhoonegaaside õhku paiskamise piiramiseks.
Reageerides 29 osariigi ning energiasektori kaebusele blokeerisid kohtunikud keskkonnakaitseagentuuri puhta energia plaaniga jätkamise, kuni see on kohtus vaidlustatud.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!