Hommikul kella 10 ajal sündmuskohta pildistamas käinud Delfi fotograafi sõnul oli sündmuskoht nii libe, et seal sai lausa liugu lasta. Fotograaf lasi selle tõestuseks ka väikese kaadri filmida.

Teeolud Rannapungerja õnnetuspaigal

Liiklusõnnetus juhtus Ida-Virumaal Tudulinna vallas Rannapungerja külas, kus esialgsetel andmetel Tartust Jõhvi suunal sõitev Leedu Vabariigi haagise registreerimisnumbritega veoauto kaotas libedate teeolude tõttu juhitavuse ja kaldus vastassuunavööndisse, kus sõitis otsa Jõhvist Tartu poole sõitvale reisibussile. Bussis oli õnnetuse hetkel 19 reisijat ja kaks bussijuhti.

Kokkupõrkes sai surmavaid vigastusi roolis olnud bussijuht, 49-aastane mees. Veoauto roolis olnud juht, 40-aastane mees viga ei saanud. Sündmuskohalt toimetati haiglasse 13 kannatanut, neist kaks raskete vigastustega.

Ida-Viru keskhaigla kommunikatsioonijuht Ülo Veldre ütles Delfile, et 13 kannatanust kaheksa lubati peale esmaabi lubati koju ja hospitaliseeriti kokku viis inimest. Neist kaks on üliraskes ja üks raskes seisus ning kaks keskmises seisus.

Viiest hospitaliseeritud inimesest kaks on Venemaa kodanikud ja kolm Läti kodanikud, kellest kaks jäid Ida-Viru haiglasse ja üks saadeti Tartu edasi.

Bussifirma esindaja sõnul oli buss suhteliselt uus, läbinud alles hiljuti ülevaatuse ja hoolduse ning roolis olnud juht äärmiselt staažikas.