Täna õhtul kell 18.37 helistas häirekeskusse mees, kes palus kiirabi Tallinnas Saku suurhalli vastas olevasse parklasse, sest tal on kuulihaav. "Mees kutsus endale ise kiirabi ja ta viidi haiglasse," ütles Delfile PPA Põhja prefektuuri pressiesindaja Seiko Kuik.

Loetud minutitega jõudis sündmuskohale neli politseipatrulli. Vigastatud mees oli sündmuskohal üksi. Meedikud andsid talle abi ja mees toimetati raskes seisundis haiglasse.

Praegu töötavad sündmuskohal uurijad ja kriminalistid. Sündmuskoht on piiratud, liiklus sündmustest häiritud ei ole.

Praegu ei ole kindlalt teada, kas meest tulistati ega ka juhtunu täpsemad asjaolud.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Kristian Jaani: "Politseinike esimene eesmärk teha kindlaks, mis kannatanuga juhtus ning koguda sündmuskohalt juhtunu kohta võimalikult palju informatsiooni. Oluline on saada teada, kas ja kes võib juhtunuga veel seotud olla. Praegu ei ole alust arvata, et juhtunuga seoses võinuks ohtu sattuda sündmuskoha läheduses liikunud inimesed."

Juhtunu kohta on alustatud kriminaalmenetlust Karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist.

Kella 22.20 ajal teatas Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre Twitteris, et kuriteos kahtlustatav on tabatud. "Menetlustoimingud jätkuvad ja nendest täna rääkida ei saa," lisas Tambre.