Uudised, mida teada tänastest Eesti ajalehtedest:

-3..+4°C
Täna on peamiselt pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, õhtupoolikul läheb sadu Põhja-Eestis üle lumeks ja sajuhood hõrenevad.
Eesti Päevaleht kirjutab, et toiduainetööstus püüab Eestis magusamaksu kehtestamise idee juba eos mutta trampida. Samuti räägitakse sellest, et sagenenud teated Putini perekonnast võivad viitada võimu üleandmisele, sest tema ümber toimuv meenutab Boriss Jeltsini viimaseid aastaid.

Postimees teatab, et USA kavatseb kulutada NATO idapiiri kaitsele neli korda rohkem, kui seni.

Õhtulehe kaanelugu räägib sellest, kuidas viis meest sõitsid maha pool Eestimaad, et Vao pagulaskeskuse õuel purjuspäi räusata.

Uudised, mida teada sündmustest maailmas:

Kriminaaluurimine tuvastas, et Viimsis asuvas Atlantis H2O Aquaparkis vee alla vajunud Jelena jäi basseini põhja kümneks minutiks. Tema päästmiseks polnud enam lootustki.
AP vahendab, et inimene, kes nakatus USA-s Texase osariigis Zika viirusesse, ei olnud reisil käinud, vaid oli seksuaalvahekorras isikuga, kes pöördus tagasi Venezuelast ja haigestus Zika viirusesse, teatasid Dallase maakonna tervishoiuametnikud.

Reuters kirjutab, et Jaapani kaitseminister Gen Nakatani andis kolmapäeval ballistiliste rakettide vastase kaitse üksustele, sealhulgas süsteemiga Aegis varustatud sõjalaevadele Jaapani merel ja rakettide Patriot patareidele maismaal, käsu olla valmis alla tulistama igasugused Põhja-Korea raketid, mis ohustavad Jaapanit.

Re:Baltica kirjutab sellest, kuidas Läti pankade abiga varastati Moldovalt miljard dollarit.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!