Vao varjupaigataotlejate majutuskeskuse juhataja Jana Selesneva ütles Delfile, et ta ise oli reedel majas, ent rohkem toimunut ei kommenteerinud, vaid palus küsimustega pöörduda AS Hoolekandeteenused kommunikatsioonijuhi poole.

Kommunikatsioonijuhi Ave Lillemäe sõnul jagab juhtunu kohta infot aga ainult prokuratuur. Ta selgitas siiski, et midagi väga hullu reede õhtul ei juhtunud ja politsei kutsuti põhiliselt ettevaatusabinõuna, et tagada turvalisus.

Majutuskeskus kasutab turvafirma teenust, mis on ka põhjus, miks sissetungist on turvakaamera video. Kas turvafirma töötaja ka reedel kohal oli, Lillemäe ei täpsustanud.

Ta ütles, et igapäevaelu majutuskeskuses on rahulik, elanikud käivad ümbruskonnas omi asju ajamas, mõned näiteks spordiklubis trennis. "Need, kes on toredad ja tublid, leiavad endale tegevust. Kui palju nad just Vao küla elanikega suhtlevad, seda ei tea," nentis Lillemäe.

Majutuskeskuse venelasest elanik rääkis Delfile ja Eesti Päevalehele, et tema ei näinud ega kuulnud reedel midagi. "Ikka tuleb ette, et purjus inimesed tulevad ja teevad rumalusi," nentis ta ja lisas, et üldiselt on eestlased ta hästi vastu võtnud.

Teine majutuskeskuse elanik, Kaukaasiast pärit pereisa ütles samuti, et ei teadnud juhtunust ning avaldas arvamust, et kui oleks juhtunud midagi tõsist, siis oleks keskuse elanikele sellest räägitud.