"Kaks raskemalt vigastatud patsienti olid mõlemad jäsemetraumadega, neist üks paraneb hästi, teine viidi üle Tartu Ülikooli kliinikumi," ütles haigla pressiesindaja Ülo Veldre Delfile.

Kahest kergemini vigastatud patsiendist üks kirjutatakse suure tõenäosusega homme välja.

Ööl vastu reedet sõitis Jõhvi-Tartu-Valga maantee 8. kilomeetril Puru küla lähedal kraavi reisibuss, milles sai viga 12 inimest, neist kaks raskelt. Õnnetus juhtus Jõhvi suunas liikunud Riia-Peterburi liini Lux Express reisibussiga kell 00.42, kui buss sõitis teelt välja kraavi ja paiskus külili. Bussis oli 26 reisijat ja kaks bussijuhti. Bussi sõidumeeriku andmete vaatluse esialgse tulemusena on teada, et bussi sõidukiirus jäi lubatu piiresse. Bussi roolis olnud 58-aastane mees oli kaine.

Ida prefektuuri pressiesindaja teatas Delfile, et bussis viibinud 26 reisijast ja kahest bussijuhist on 14 Vene kodanikku, seitse Läti kodanikku, viis Eesti kodanikku ja üks Leedu ning üks Uzbekistani kodanik.

Vahetult pärast liiklusõnnetust sai teekonda jätkata seitse reisijat, kes ei vajanud arstiabi. Õnnetuses kannatanud toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse. Kaks Vene kodanikku, üks Eesti ja üks Läti kodanik on siiani haiglaravil. Reisijad, kelle vigastused ei olnud tõsised, toimetati pärast arstiabi andmist Jõhvi politseijaoskonda edasisteks uurimistoiminguteks. Kergemate vigastustega reisijad said abi Jõhvi politseijaoskonnas. Pärast uurimistoiminguid jätkasid reisijad oma teekonda