Videos esineb ähvardusega rünnakute kavandaja Abdelhamid Abaaoud ning iga mees paneb toime jubeda hukkamise, vahendab Daily Mail.

Video lõpeb ähvardusega panna järgmine rünnak toime Suurbritannias vastuseks Londoni otsusele korraldada Süürias õhurünnakuid.

„Kes iganes seisab kafir’ite (uskmatute) ridades on meie mõõkade sihtmärk ning langeb alandusse,“ võib videost lugeda. Selle taustal näidatakse Suurbritannia peaministrit David Cameroni parlamendis kõnelemas.

Video algus on hoolikalt kokku pandud uudistekaadritega 13. novembril Pariisis toimunud rünnakutest.

Iga võitleja esineb lühikese kõnega, milles neetakse lääneriike ning kutsutakse moslemeid üles džihaadile oma kodumaal.

Video alguses näidatakse montaaži üheksast terroristist ning kõigi juures on nende araabiakeelne sõjanimi.

Euroopa tagaotsitum mees Salah Abdeslam ja Mohammed Abrini on fotolt puudu, ilmselt seetõttu, et nad arvatakse endiselt elus olevat.

Video on väidetavalt kalifaadi üheksa lõvi viimane sõnum.

Kirjeldatakse, kuidas džihadistid mobiliseeriti nende urgudest, et suruda kogu riik – Prantsusmaa – põlvili.

„Nad väljendasid tawhid’i (jumala ainususe) sõna ning elasid koraani ayat’is (värsis), tappes kafir’eid (uskmatuid), kus iganes nad neid leidsid,“ öeldakse videos. „Nad jätkasid selle tegemist, kuni janu nende oma edu järele oli kustutatud ei millegi muu kui nende oma verega.“

Videos on äärmisel eemaletõukavad kaadrid peade mahavõtmisest.

Üks peast ilma jäänud ohver oli Süüria aktivist Hamouda Al-Qasab.

Üks terrorirakukese liige Chakib Akrouh nimetab Prantsusmaa presidenti François Hollande’i Valge Maja koeraks.

„Sinu käed on rüvetatud verega lihtsal põhjusel. See põhjus on sinu valimine selleks presidendiks, kes täna pommitab meie moslemi vendi Malis, Shamis ja Iraagis,“ ütleb Akrouh.

Endine bussijuht Samy Amimour kutsub üles kasutama Euroopas üksildase hundi taktikat ning kutsub terroriste üles kasutama kõiki vahendeid, et tekitada vägivalda.

Videos on ka kaks meest, kelle kohta on teada vaid seda, et neil olid võltsitud Süüria passid. Tegelikult olid nad Iraagi kodanikud ja nimetavad end Ukashah Al-Iraqi ja Ali Al-Iraqi.