Liiklusõnnetus juhtus Tallinna-Tartu maantee 71. kilomeetril Paide vallas Võõbu külas kurikuulsal Ussisoo teelõigul kella 16.30 ajal. Tartu poolt tulnud veoki juht, 60-aastane mees kaotas Scania üle kontrolli ja paiskus siis paremale poole teelt välja.

Õnnetust pealt näinud inimesed aitasid juhi autost välja. Kergemaid vigastusi saanud mees viidi sündmuskohalt Järvamaa haiglasse.

Politsei esindaja kinnitusel oli autot juhtinud 60-aastane mees kaine.

Liiklusõnnetus oli niivõrd tõsine, et suure masina esisild murdus alt ära. Lisaks kabiiniosale sai kahjustusi ka haagis. Kuna avariiline masin liiklust ei takistanud ja teistele sõitjatele ohtu ei kujutanud, lahkusid nii päästjad kui ka politseinikud pärast vajalike toimingute tegemist. Nüüd on sündmuskohale tarvis eritehnikat, mis nii Scania kui ka selle haagise teele tagasi tõmbavad ja ära viivad.

Politsei palub kõigil liiklejatel olla väga ettevaatlik. Ilmastikuolud on keerulised ja sellest tingituna teeoludki. Sõiduvõtete ja -kiiruse valikul tuleb seda kindlasti arvesse võtta ning vältida manöövreid, mis ohustaksid nii ennast kui ka kaasliiklejaid.