Uudisteportaal Primorje24 teatab viitega ajalehele Hassanskije Vesti, et ringkäiku teinud surnukuuri töötaja pidi ise surnuks ehmatama, kui kuulis külmkambrist, kus hoitakse laipu, seestpoolt koputamist.

Hirmuga jooksis naine kiirabi kutsuma ja rääkis juhtunust arstidele. Viimased muidugi ei uskunud ja tegid sõrmedega meelekohal keeramisliigutusi, kuid igaks juhuks kutsuti välja politsei. Kui patrull kohale saabus, paiskusid külmkambri uksed lahti ning sealt astus kauaoodatud valguse kätte hiljuti surnud napsumees.

„Sel ööl oli kohalik surnukuur lõhkemiseni täis, surnukehad ei lebanud mitte ainult riiulitel, vaid ka külmkambri põrandal, kuhu paigutati ka meie „langenud“ kangelane. Mingil hetkel tuli mees meelemärkusele, saamata ise aru, kus. Oli väga pime ja külm. Pluss, aju muutis uduseks alkohol. Pimedas kobades leidis ta mingid absoluutselt külmad jäsemed ja viskus hirmuga vastu ust. Aga see oli lukus. Siis hakkas mees kogu jõust uksele trummeldama,“ rääkis kriminaaljälituse operatiivvolinik Aleksei Stojev Hassanskije Vestile.

Ellu ärganud lahkunu soojendati üles, kuulati üle ja lasti koju. Pikemalt mõtlemata naasis ta aga oma sõprade juurde – seal peeti langenu mälestuseks peiesid. Esimesena ukse avanud sõber ja joomakaaslane langes üles tõusnud laipa nähes minestusse. Hiljem läksid peied sujuvalt üle loo peategelase uuestisünni tähistamiseks.