Näiteks hakkab silma, et 20 mõjukaima eestivenelase seas domineerib parteidest selgelt Keskerakond. Täpsemalt on tabelis olevast kümnest parteilisest tegevpoliitikust (lugesime sinna hulka ka Marina Kaljuranna, kes faktiliselt Reformierakonda ei kuulu, kuid teostab oravapartei protfelliministrina siiski võimuerakonna poliitikat - toim.) pooled keskerakondlased. Ja mitte ainult. Sealjuures on keskparteilased näiteks uuringu järgi veel tabeli tipus - Yana Toom teisel, Mihhail Kõlvart kolmandal, Mihhail Korb viiendal ja Olga Ivanova kuuendal kohal. Mihhail Stalnuhhin jäi 11. kohale.

Inimeste arvates seevastu on aga kõige mõjukam eestivenelane välisminister Marina Kaljurand. Teiseks panid inimesed enda arvamuse järgi Yana Toomi ja kolmandaks Mihhail Kõlvarti.

Rääkides aga rahalisest seisust, siis suurim annetaja on uuringu järgi loomulikult sotside juhi Jevgeni Ossinovski isa Oleg Ossinovski. Teisel kohal on "noor" Ossinovski ise ning kolmandale maabus parteidele annetamise edetabelis kuluhüvitiste kasutamisega rambivalgusesse tõusnud Mihhail Stalnuhhin.

Vaata mõjukate eestivenelaste tabelit siit!

Sellest, kuidas tulemused sündisid, loe siit!