Juhatuse valimisel saadud 286 häält on Toobali sõnul märk sellest, et erakonnakaaslased usaldavad teda. Ta lubas homme öelda, kas ta on poliitikas tagasi või mitte.

Kas ta jätkab Keskerakonna peasekretärina, on tema sõnul tagasivalitud esimehe ja uue juhatuse öelda. Täna on seda vara öelda.

Tänasel kongressil muudeti erakonna põhikirja nii, et kuriteos süüdimõistmine ei tähenda enam automaatset parteist väljaarvamist, vaid juhatus saab enda motiveeritud otsusega kriminaalkaristuse saanud liikme erakonnast välja arvata.

Priit Toobal mõisteti äsja Ivor Onksioni eraviisilisele jälitustegevusele kihutamises ja ametialases võltsimises riigikohtus süüdi.

Miks venis häältelugemine nii kaua? Mida tegi terve trobikond inimesi häältelugemisetoas kella 20.30ni, kuigi valimistulemused pidid olema teada juba kell 19.30?

Toobali sõnul venis tulemuste teatamine, sest esimehekandidaatide hääled loeti üle vist lausa kolm korda. Kas selle tulemusel hääletustulemus muutus, ei osanud ta öelda. Tema käis seal toas uurimas, millal tulemused saabuvad.

Toobal ütles, et Keskerakonnas pole mingit kahte leeri ja tema ei usu, et tuleb mingi arveteõiendamine.