Inimestele, kellele niisugused numbrid midagi ei ütle, võin tuua näiteks, et selline pildikvaliteet on omane Youtube'i videotele, mis on laaditud üles kuus, seitse või kaheksa aastat tagasi.

Arusaadav, et veebimängija pole telekanali prioriteet, aga olukorras, kus üha vähem noori inimesi omab televiisorit, on sellised käärid tavaülekande ja veebiülekande kvaliteedis pehmelt öeldes kummalised.

Rahvusringhäälingu eesmärk peaks ju olema jõuda võimalikult paljude eestlasteni. Kui on selge, et tuhanded inimesed eelistavad vaadata ETV-d veebibrauserist, siis miks sellesse tehnikasse absoluutselt ei investeerita?

Teleri omanik saab nüüd juba mõnda aega nautida kõiki ERR-i kanaleid HD-kvaliteediga. Mina aga juurdlen lauaarvuti suurelt monitorilt ETV veebiülekannet vaadates pidevalt, kas ehk poleks mõistlikum sama sarja või dokumentaalfilmi torrenti abil varastada, sest pildikvaliteet on eelmisesse kümnendisse toppama jäänud.

Meil on ju ometigi moodne e-riik? Miks ma ei saa avalikõiguslikku televisiooni internetist normaalse kvaliteediga vaadata?