20. novembril pidi tulema riigikohtu otsus Postimehe ja ajakirjanik Tuuli Kochi vastu, kes nimetasid Savisaart 2010. aastal ilmunud artiklis Venemaa mõjuagendiks, kuid Savisaar loobus kohtuvaidlusest.

Deniss Boroditš leidis, et Savisaar kardab negatiivset otsust ja et otsus võib tema kahjuks mõjutada ka Keskerakonna delegaatide arvamust. "Savisaar pigem kalkuleeris, kas oodata reedene otsus ära, aga tema närv ei pidanud vastu. Ta kartis, et tuleb negatiivne otsus ehk siis viimane instants meie õigussüsteemis oleks ära kasutatud, ja kindlasti ta kartis, et see mõjutab negatiivselt tema võimalusi kongressil."

"Kuna teada oli, et 20. novembril tuleb riigikohtu otsus, siis kartes seda negatiivset otsust, oli tema arvates tark see hagi tagasi võtta, ajada udu, et ta tuleb selle teema juurde tagasi, aga meie kohtusüsteem tõepoolest ei näe ette sellist võimalust, et kassatsioonikaebusest loobudes on tulevikus võimalik seda kuidagi uuesti sisse anda. See on silmakirjalik ja ta tõesti ajab inimestele puru silma," rääkis Boroditš.

"See on tõesti meelevaldne valetamine, et võtan praegu tagasi ja pärast tulen selle teema juurde tagasi. Nii need asjad meie kohtusüsteemis ei toimi ja sellist võimalust ei ole olemas," kinnitas reformierakondlane.

Postimees kirjutas 2010. aastal, et Savisaar küsis Venemaalt Keskerakonna jaoks 1,5 miljonit eurot. Kaitsepolitsei nimetas Kochi artikli kohaselt seetõttu Savisaart Venemaa mõjuagendiks.