"Mehed sisenesid ja alustasid tulistamist. Kõik viskusid põrandale. See oli põrgu," kirjeldas Bataclani kontserdimajas tulistamise hetkel viibinud ja sealt põgenema pääsenud Louis Prantsusmaa raadiole.

"Keegi ütles, et nad on läinud, siis jooksime välja. Mõtlesin vaid põgenemisele. Nüüd oleme väljas, aga sees on veel ilmselt inimesi. See on õudusunenägu."


Facebookis levis sõnum, mis väitis, et püssimehed hukkasid Bataclani ööklubis viibinuid ükshaaval.

Telekanali BFMTV andmetel karjus üks püssimeestest "See on Süüria eest!" ning "Allahu Akbar".

Ametlikku kinnitust rünnakute tegijate isikute ja motiivide kohta veel pole.

Telegraph intervjueeris meest, kes ütles oma nimeks Hervé ja kes viibis rünnaku ajal samuti Bataclanil ja kirjeldas: "Kolm meest Kalašnikovi automaatidega tormasid sisse keset kontserti ja alustasid valangutega. Seal oli ligikaudu 1000 inimest. Just minu ees sai üks tüdruk pihta. Surnuid on ilmselt väga palju."

Mehe sõnul ei kandnud ründajad maske ning nad olid 20-30-aastased.

Telegraph vahendas Bataclanil olnud Yasmini sõnu: "Nägin kaht meest. Suurem neist ütles: "Mida te teete Süürias? Nüüd maksate selle eest!" Siis avas ta tule. Nägin, kuidas kehad mu ümber langesid. Sain ühele jalale pihta, lihasesse. Ma pole kunagi nii palju surnud inimesi enda ümber näinud."

"Kuulsin neid selgelt teatamas, et see kõik on president Hollande'i süü, et ta poleks pidanud sekkuma. Samuti rääkisid nad Iraagist," rääkis veel üks Bataclanist eluga pääsenu.