"Olen ise hetkel Hurghadas ja mingit infot pole me saanud Goadventure'ist. Meie tagasilend pidi toimuma 7. novembril (laupäeval). Giid jookseb eest ära ja ei vasta kõnedele. Inimesed on teadmatuses. Kokkulepitud kokkusaamisele giid ei ilmunud. Ainult lubadused," kurtis lugeja eile Delfile.

Õhtu jooksul õnnestus tal siiski giid telefonile saada. "Ta ütles, et täna kell 11 saab tema info ja siis saadab meile kõigile sõnumi," rääkis sama lugeja.

Kella poole ühe ajal infot aga endiselt laekunud ei olnud. "Ega kui sa siin ise ei helista ei tule sulle keegi midagi ütlema. Suht teadmatus valitseb siin," kurtis reisija. Ta ütles, et kohapeal tagatakse neile hotellitoad ja toitlustus.

"Reisifirma ütleb, et kõik lennud on pühapäevani peatatud ja seda turvalisuse pärast," rääkis reisija. Hiljem edastati hotelli kaudu info, et lennata õnnestub täna õhtul, hiljem aga selgus ikkagi, et vähemalt ööseks tuleb veel Hurghadasse jääda.

Goadventure'i esindaja Heiki Tulk ütles, et neil on Sharm el-Sheikhis 177 turisti ja Hurghadas 175. Eilne plaan oli tuua täna tagasi reisijad Sharm el-Shekhist ja Hurghadast need, kelle tagasisõidu aeg pidanuks olema laupäeval.

Tulki sõnul on probleem selles, et neid teenindava lennufirma lennukid ei ole saanud ülekoormatud lennujaamas maandumisluba ja seega venib ka tagasilend.

Kella 16 ajal täpsustas Tulk, et reisijad, kes asuvad Sharm el-Sheikhis, tuuakse tagasi Tallinna homme. Esialgse info kohaselt saavad reisijad lennukisse kaasa võtta ka oma pagasi.

Goadventure kodulehel on kirjas, et lende opereerib lennukompanii Nesma Airlines. Lennu ajal pakutakse reisijatele toitu ja jooke.
Kõigile reisijatele, kes on hetkel Egiptuses, tagatakse tasuta elamine nende hotellides ja toitlustus kuni lennuki väljumiseni ning transfeer lennujaama.

Hurghadas puhkajad tuuakse Eestisse tagasi homme ning mitme lennuga.
Reis FEG 3723 väljub Hurghadast kell 9.30 ja saabub Tallinna kell 15.00.
Reis FEG 3721 väljub Hurghadast kell 10.30 ja saabub Tallinna kell 16, teatas Goadventure.

Esialgse info kohaselt saavad reisijad lennukisse kaasa võtta ka oma pagasi. Lende opereerib lennukompanii FlyEgypt. Lennu ajal pakutakse reisijatele toitu ja jooke.

Kõigile reisijatele, kes on hetkel Egiptuses, tagatakse tasuta elamine nende hotellides ja toitlustus kuni lenuki väljumiseni ning transfeer lennujaama.