Margus: Uue lennufirma pileti hind tõusis 3,5 korda. Peale Estonian Airi lõpetamist on see uus Hiina kodumasinate kräpi tootja Nordic tõstnud hinda koera transpordiks liinil Tallinn-Trondheim. Edasi tagasi pilet makseab varasema 120 asemel 400 eurot. Inimeste pilet samal liinil on isegi odavam ehk 186 eurot.

Osta või reisija pilet koerale. Lisaks kestab lend kaks tundi varasema 1,5 tunni asmel. Tõenäoliselt kasutatakse propellerlennukit. Seega on lubatud kõrge kvaliteedi hoidmine pettus. Pikem reis ja rohkem müra ja kallim pilet.

Reisijate hinda tõsteti küll kõigest 10 euro võrra. Mul on ostetud Estonian Airi piletid. Kahju, et neid ei saa kasutada uue firma samadel lendudel ilma, et juurde peaks maksma. Minu otsus on mitte kasutada selle firma teenust, alternativ on juba välja valitud.

Nele: Hinnad ongi erinevad ja on erinevad erineval ajal. Selge see, et baashind on kõrgem uuel NA'l. Eesmärk on pakkuda sobivaid ühendusi, mitte kõige odavamat hinda nui neljaks. Paraku aeg on ka raha, ning seda eeskätt ärireisijatele. Kui lähen perega puhkama, siis jah saan valida päevi ja nipitada, kui aga tööasjus vaja reisida, siis paraku ei sobi alati kõige odavam ja Baltikumi ringreisiga variant.
Mina soovin küll väga jõudu ja tuult tiibadesse uuele ettevõttele!

hunt: Räägi mida tahad, aga Nordic- sõna mõjub väljaspool Eestit asuvale kliendile usaldusväärsemalt kui vähetuntud Estonian. Baltic-sõna jälle assotsieerub ka vana-Euroopas paljudele kahtlase Balkani regiooniga, kus alles hiljuti sõda käis. Ega ka suur osa eestlasi tee vahet Slovakkia ja Sloveenia vahel ja suurema osa ameeriklaste jaoks on Euroopas Inglismaa ja peale selle veel mingid barbarid, kelle riigis võibolla ei ole isegi elektrit. Paljast nimest sõltub tänapäeva äris teinekord päris palju, sõltumata sellest kas see sinule meeldib või ei.

Pettunud Kodanik: Mina aga nõuan aga Estonian Airi taastamist ja need, kes selle asja lõpetamises süüdi on, karmi karistamist.
Euroopa Komisjoni otsus tuleb saata seenele ehk neile selgeks teha, et meil on vaja oma lennundust. Kui nad aru ei saa, siis lahkuda Euroopa Liidust. Üle tüki aja olen nõus Samostiga, kes praegu KUKU raadios kaitses Estonian Airi.