Keskerakond jaguneb Tartumaal kaheks eraldi piirkonnaks: üks koondab Tartu maakonna keskerakondlasi ning teine Tartu linna omasid. Esimese juhiks on Edgar Savisaare hea sõber ja Kadri Simsoni isa Aadu Must, teise esimees on Aleksandr Suvorov.

Suvorov oli ainus Keskerakonna Tartumaa piirkonna juhatusest, kes andis 21. oktoobril toimunud koosolekul oma poolthääle Kadri Simsoni kandidatuurile. Tartu piirkonna otsust kommenteerides jäi ta napisõnaliseks ja ütles, et temale ei tulnud see üllatusena. "No seda on Aadu ise ju märkinud, et tütar on ju ikka tütar. Ega siin midagi kommenteerida ei ole."

Suvorov märkis, et kõige tähtsama otsuse teevad ikkagi piirkondade delegaadid 29. novembril. "Kes mida deklareerib on omaette asi."

Uurides, mida arvab Suvorov avalikkuse kõrgendatud tähelepanust Keskerakonna esimehe valimistel, eristas ta selgelt meedia tähelepanu ning selle, mida arvavad teiste erakondade esindajad. "Nii mõnigi on väga huvitavalt välja öelnud oma arvamuse - esiteks keegi pole küsinud tema arvamust. Teiseks ei ole korrektne väljendada arvamust teiste suhtes, kui seda sinult ei küsita." Konkreetsed näited jättis Suvorov enda teada.

Aadu Must ütles eile Delfile, et talle tundub, et meedias tehakse erakonna esimehe valimisest suurem number, kui see tegelikult erakonna sees on. "Täitsa nõustun sellega. Aga teie teenite oma leiba," sõnas Suvorov kokkuvõtteks.

Keskerakonna kongress, kus esimeheks kandideerivad Simson ja Edgar Savisaar, toimub 29. novembril.