Kõigepealt toimusid maastikuotsingud 21 inimesega. Lõuna paiku liitusid otsingutega ka politsei- ja piirivalveamet koos helikopteriga. Kella 14 ajal lasti Kamariku karjääris vette paat. Karjääri juurest hakati otsima, kuna siit leiti noormehe auto ja viimane telefoni positsioneerimine näitas samuti tema eeldatavat asukohta Kamariku karjääris.

Kristjani otsingutega on aktiivselt tegeletud noormehe kadumise hetkest alates, teatas Ida prefektuur. Hetkel on otsingud käimas Rakke vallas Kamariku karjääri ümbruses. Kristjani otsingutele on kaasatud kopter ja piirivalve paat, millega kontrollitakse karjääris olevaid järvesid. Samuti on otsingutele kaasatud päästeameti lisaressurss, sealhulgas ATV, millega kontrollitakse maastikku.

Kristjani mobiiltelefon on välja lülitatud, seega pole õnnestunud positsioneerimise kaudu tuvastada tema arvatavat asukohta. Samuti pole laekunud ka vihjeid, mis viitaksid noormehe võimalikule asukohale.

Kui kellelgi on infot Kristjani asukoha kohta, siis palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Reede õhtul lahkus 22-aastane Kristjan oma elukohast Rakkes ja pole tänaseni tagasi tulnud. Kahjuks pole lähedastel õnnestunud noormehega kontakti saada ja hetkel on tema asukoht teadmata.

Kristjan

Kristjan on 183cm pikk, kõhna kehaehitusega. Tal on tumedad lühikesed juuksed ja ta kannab prille.

Lahkudes kandis Kristjan sinakas-rohelist ruudulise mustriga jopet, peas oli tal karvane kõrvakaitsmetega musta värvi talvemüts, millel ees soomekeelne kiri. Jalas kandis mees beeži värvi vabaaja jalatseid.