Savisaare toetaja Yana Toom kutsus seejärel kokku Narva piirkonna üldkoosoleku, mis arutab vaid ühte küsimust ehk erakonna esimehe valimist. Koosolek algas reedel kell kuus.

Tänasele koosolekule olid kohale tulnud kõik olulisemad Narva keskerakondlased, nende seas linnapea Eduard East, kohaliku Keskerakonna piirkonna juht Andrus Tamm ja riigikogu liikmed Mihhail Stalnuhhin ja Martin Repinski.

Samuti on kohal erakonna peasekretär Priit Toobal, ent ka Savisaare lapsepõlevesõber ja Kadri Simsoni isa Aadu Must.

Keskerakonna kohalik juhtkond oli seisukohal, et juhatuse otsust ei muudeta, lihtliikmed aga olid solvunud, et otsus võeti vastu ilma nendeta.

"Meie ülesandeks pole, et veri voolaks," rahustas Toom sissejuhatuseks. "Ma ei ole Kadri vastu. Ma olen Savisaare poolt," ütles Toom, kes oli kindel, et Simsonit juhiks valides kaotab Keskerakond valimised.

Oma toetust Savisaarele oli Narva tulnud väljendama ka Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart. "Mina toetan Edgarit. Ta on ainus poliitik, kes suudab midagi teisiti teha. Ta on väga paljudele tülikas. Ma ei usu juhuseid," ütles Kõlvart.

"Praegu Edgari mittetoetamine tähendab halvas mängus osalemist. Mulle pole Kadri vaenlane. Mulle ei meeldi parteisisene konkurents. Aga Kadri poolt hääletada ma ei kavatse. Edgar on endiselt terava mõistusega. Ta on endiselt töövõimeline." Peale neid Kõlvarti sõnu algas aplaus.

Toom kutsus samal ajal alla kirjutama Savisaart toetavale pöördumisele.

Pärast koosolekut rääkis Toom venekeelsele Delfile, et õhkkond oli alguses pingeline, kuid kuna Toomi sõnul on parteis "mõistlikud ja intelligentsed" inimesed, siis said nad diskussiooni vajadusest aru. "Sest valijatel ja tavaliikmetel on õigus oodata, et juhatus nende huve esindaks," lisas Toom.

Eurosaadiku sõnul on hetkel Savisaar populaarsem kui Simson.

Kõlvart rääkis aga peale koosolekut, et tema arust on asi väga lihtne: enamus Narva piirkonnast toetab Savisaart ja sellega tuleb arvestada.