Laszlo andis teisipäeval pika intervjuu Vene ajalehele Izvestija, kus süüdistas Facebooki, et sotsiaalvõrgustik ei teinud midagi talle pärast intsidenti osaks saanud negatiivsete ja ähvardavate postituste kustutamiseks.

Aga samuti andis ta resoluutselt teada, et kavatseb kohtusse anda Osama Abdul Mosheni, ehk 52-aastase mehe, kes kukkus Laszlolt saadud tou tõttu maha, oma tütre otsa. Moshen on praeguseks leidnud juba töö Hispaanias, sealse jalgpallikoondise noorteakadeemia treenerina.

Intsidendist tekkinud suure kära tõttu laskis Laszlo tolleaegne tööandja, Ungari marurahvuslik telekanal NTV, naise lahti. Samuti avaldas ajakirjanik peale juhtumit oma vabanduse.

Kuid see ei päästnud teda kriminaaluurimise alustamisest, mis nüüd naist väga muserdab.

„Mulle nõutakse seitsme aastast karistust. Aga sellise teo eest saab maksimaalselt määrata vaid kolme aastase karistuse ning mu advokaat kinnitab, et mind ootab kõige rohkem pooleteise aastane karistus,“ lausus naine intervjuus Izvestijale.

Küsimuse peale, mida ta kavatseb teha peale kohtuistungit, väljendas Laszlo kindlameelset plaani Ungarist ära kolida. „Võib juba kindlalt väita, et mu elu on rikutud. Nüüd mind vaevalt enam tööle võetakse, kus saan endale armsate asjadega tegeleda. Peale kohut kavatseme riigist ära sõita.“

Ta lisas, et eelkõige vaatab ta Venemaa poole. „Me vaatame [sihtkohana] Venemaad ja hakkame ka vene keelt õppima. Meie jaoks on tähtis Ungarist ära saada, otsustame peale kohut.

Reporter kicks refugees

A journalist was caught kicking and tripping refugees as they fled police in Hungary. She's been fired.Posted by INSIDER on 8. september 2015. a.