"Ma pean isikutest olulisemaks Keskerakonna poliitika sisu. Edgar Savisaar on selle ära defineerinud ja konflikt Reformierakonnaga on üheselt arusaadav. Maksupoliitikas me jäämegi maailmavaateliselt erinevatele positsioonidele ja selles pole mingit traagikat," ütles Holsmer Delfile.

"Küll aga Keskerakonna koostöölepe Putini Ühtse Venemaaga, Krimmi annekteerimine ja sõda Ukrainas on küsimused, kus meie arusaamade lähenemist ei ole näha ja kus Keskerakond on Eesti poliitikas üksi. Selles mõttes on oluline, kuidas näeb neid teemasid tulevikus Keskerakonna juhiks pürgiv Kadri Simson. Kui need suunad muutuvad, siis usun, et Keskerakonnaga dialoogiks oldaks Eesti poliitikamaastikul rohkem valmis," lisas Holsmer.

“Keskerakond-sotsid-Vabaerakond-EKRE liinil ei muuda need valimised suurt midagi, sest kui meenutada nende suviseid läbirääkimisi Keskerakonnaga, siis ei häirinud teisi erakondi ei Savisaare isik ega tema aetav välis- ja kaitsepoliitika. Kokkuvõttes on valik keskerakondlaste kätes ja novembri lõpus on selge, kas võidab Simsoni või Savisaare leer. Kahtlemata on peale valimisi oluline, kuidas suudab tulevane esimees kaht osapoolt lepitada ja erakonda liita."