Kõige enam on sisserännanuid ja vähemalt ühe teises riigis sündinud vanemaga kohalikke Iisrealis, kus neid on kokku ligemale 70 protsenti. Tabelis toodud 30 riigi seas on Eesti seitsmendal kohal, meil on immigrante ja vähemalt ühe välismaal sündinud vanemaga inimesi umbes 35 protsenti. Meist eespool on peale Iisraeli veel Luksemburg, Austraalia, Uus-Meremaa, Šveits ja Kanada. Seega Euroopa riikide seas oleme selgelt eesotsas.

Meist veidi vähem on immigrante ja vähemalt ühe välismaal sündinud vanemaga inimesi Belgias, Rootsis, Austrias, Prantsusmaal ja USA-s. Neist Belgias on nimetatud inimesi üle 30 protsendi, kuid ülejäänud riikides 20 ja 30 protsendi vahel. Seejärel tuleb nimekirjas vastu OECD keskmine.

Kõige vähem on sisserännanuid Koreas, kus neid koos vähemalt ühe välismaal sündinud vanemaga inimestega on vaid paar protsenti. Sama vähe on neid Jaapanis. Ühe väikseima protsendiga on tabelis ka Ungari, kus on sisserännanuid paar protsenti ja välisriigis sündinud vanemaga inimesi veelgi vähem.

Väga väikese sisserännanute ja vähemalt ühe välisriigis sündinud vanemaga inimeste arvuga paistavad silma ka Slovakkia ja Poola, kus immigrante on umbes üks protsent. Vähemalt ühe välismaal sündinud vanemaga inimesi on märksa enam, aga siiski vaid mõni protsent.

Vaata tabelist, kus asuvad praegu tugeva põgenike surve all olevad Itaalia ja Kreeka.

OECD (Organization for Economic Co-operation and Development, Majanduskoostöö ja Arengu Organisatsioon) on arenenud tööstusriike koondav rahvusvaheline majandusorganisatsioon. OECD tegeleb peamiselt majanduspoliitikaga: üldise teabevahetuse, andmete kogumise, statistika avaldamise, majanduse analüüsi, prognooside jms. Kuigi fookuses on majandus, paneb OECD rõhku ka teiste majanduse ja arenguga tihedalt seotud valdkondadele nagu tervishoid, haridus, keskkond, sotsiaalpoliitika, avalik haldus jne.

OECD formaalne eesmärk on tugevdada demokraatiat ja soodustada vabaturumajandust kõikjal maailmas.