"Ta on elus nii palju näinud ja läbi elanud, et see tsirkus vast ei mõjuta [Savisaare tervist] ei ühte ega teistpidi. Ta on karastunud inimene," sõnas Põdder ja märkis, et arstid on ka kohapeal olemas. "Ma arvan, et kinnivõtjad ise ka kardavad kõige rohkem seda, et tervisega midagi juhtub, sest siis on mäsu lahti kindlasti. Ma arvan, et küll ta hakkama saab."

Põdder lausus, et kahtlustuste kõlamine käib ilmselt tänapäeval poliitiku elu juurde. "Kui inimene on endale valinud poliitiku tee, siis tal tuleb tõenäoliselt sellega tegeleda," sõnas Põdder, kes aga ei pelga, et toimuval oleks Savisaare tervisele ränk mõju. "Ma arvan, et kui Edgaril on küllalt adrenaliini organismis, siis on ta väga võitlusvõimeline."

Kas toimuv on tema hinnangul põhjendatud või mitte, ei läbenud Põdder öelda, kuid ta märkis, et tal tulevad meelde varasemad juhtumid, kus kogutud materjalid on jäänud n-ö kokkuklopsituks ja ei ole advokaadi hammast kannatanud. "See jahmerdamine on ju tore, kõigepealt võeti ettevõtluse arendamise sihtasutus ette, seejärel Tallinna Sadam ja nii ta siin edasi käib ja ma arvan, et neid tuleb veel," sõnas Põdder.

Savisaare kinnipidamine tuletas Põdderile meelde näiteks Tallinna kunagise abilinnapea Vladimir Panovi, keda süüdistati 2003. aastal altkäemaksu võtmises ja kes kaotas seetõttu töökoha, kuid kes viis aastat hiljem Pärnu maakohtus õigeks mõisteti. "Pärast ei tulnud midagi välja, kõik oli õige, kõik oli korras, aga inimese elu keerati p**sse," võrdles Põdder, kelle sõnul elas Panov juhtunut väga raskelt üle. "Ausalt öeldes ei saa keegi sellise asja eest ka karistada mitte."

Põdderi sõnul võiks politseinikud enam hoopis maanteedel olla ja liikluskorral silma peal hoida. "Minu arust võiks rohkem neid roolijoodikuid püüda, kes üksteist ära tapavad," lausus Põdder ja lisas kapo ametnike suurele hulgale Hundisilmal viidates, et tänapäeva inimesed on tsiviliseeritud ja annavad kõik vajaliku materjali politseile üle, tuleb vaid küsida.