Ajalehe Expressen andmetel tehti ähvardus Iiri ansambli laulja Bono vastu ning areenil oli väidetavalt 20. eluaastates relvastatud mees.

Kontserdi korraldajad teatasid alguses, et piletite skaneerimise süsteem on üles öelnud. Kuigi fänne hakati hiljem siiski sisse laskma, tühjendas politsei äkki areeni.

Expresseni andmetel oli tehtud ähvardus U2 laulja Bono vastu. Allika sõnul otsis politsei kahtlustatavat, kes oli relvastatud.

Kell 23.40 kohaliku aja järgi kinnitas politsei, et saadi teade relvaseaduse rikkumise kohta.

„See põhineb informatsioonil, mille me saime korraldajatelt, see viis selleni, et me kirjutasime raporti relvaseaduse rikkumise kohta. Selles juurdluses ei ole kahtlustatavaid isikuid. Raport on koostatud korraldaja andmete järgi,“ ütles Stockholmi politsei esindaja Tove Hägg.

Kontserdi korraldaja Live Nation juhtunut ei kommenteerinud.

Ajalehe Aftonbladet andmetel väitis mees, keda politsei otsis, sissepääsu juures, et on ise politseinik ning nii õnnestus tal kõhukotis olnud püstoliga sisse pääseda. Mees olevat öelnud, et unustas relva tööle jätta.

Alates kella 00.30-st oli politseinikke Globeni ümbruses juba märgatavalt vähem ning politsei teatas, et olukord on kontrolli all.

Kontserdi ärajäämisest teatati kell 22.25.

Kontsert lükati edasi teisipäevale ning need, kes siis tulla ei saa, saavad piletiraha tagasi.