"Kaja Kallase käes muutub ikka kõik kullaks, kui on vaja kehvasti öelda erakonna kohta, mille aseesimees ta on," kirjutas Ligi saate järel sotsiaalmeedias. "Eeva Esse teab seda ja võttis ta videosse kinnituseks, et "Sadama skandaal ei pannud REd tegelema sisekaemusega". "Reedese juhatuse põhjal pigem mitte", kõlaski Kaja vastus. Ja mida tegid silmad, et asi ikka kindel paistaks!"" kirjeldas Ligi saatelõiku ja Kallase kehakeelt.

"Seevastu juhatuse liikmete küsitlusel oli Kaja ainsana Kiili erakonnast välja heitmise vastu. Kopin, kirjaviis muutmata: Seni kuni kehtib süütuse presumptsioon, tundub inimese pôhiôigusi arvestades vale ta ilma süüdimôistva kohtuotsuseta välja arvata," tõi Ligi esile vastuolu.

"Reedel räägiti asjast veel niipalju, et otsesed ja kaudsed (varad, elustiil) tõendid ei jäta juriidiliseski vastutuses erilist kahtlust, et nõukogu on tagasi astunud, ning majandusminister tutvustas riigiettevõttete juhtimise reformi. Muud midagi. Aga AKs tuli kuld ‪#‎kõndiveetikakoodeks‬ ära muidugi."