AS Tuulelaevad teatas oma kodulehel, et tehnilistel põhjustel jäävad ära parvlaeva Ionas reisid Virtsust kell 17.10 ja Kuivastust kell 17.50 ning Virtsust kell 19.00 ja Kuivastust kell 19.45. Kell 21 oli ettevõtte kodulehele ilmunud teade, et et parvlaevad Ionas ja Regula sõidavad vabagraafikul. "Laevad sõidavad seni, kui kõik ootajad on üle veetud, sülelastega sõidukid ootejärjekorrast võivad minna e-pileti rajale eelisjärjekorda."

Praamijärjekorras mitmeid tunde passinud Delfi lugeja rääkis, et saabus Kuivastusse praamijärjekorda pühapäeval kell 15. "Kella 17.30ks olin järjekorras nihkunud nii kaugele, et sadamahoone hakkas juba paistma. Praamile pääses mees kell 20.45, pärast 5 tundi ja 45 minutit kestnud ootamist.

"Saabusime sadamasse 14.20 ja jäime järjekorda suhteliselt sadama piirile. Kell praegu on 17.47 - ootame endiselt praami!", kirjutas teine mandrilepääsu ootav juht.

"Kahe tunniga oleme liikunud kôva 100 meetrit ja sadamat veel ei paista," kirjeldas kolmas lugeja, kes kena päikselist päeva on pidanud autos veetma.

"Me oleme järjekorras seisnud 4,5 tundi ja lubati, et saame järgmise praami peale. Tundub, et tegevus on siin halvasti organiseeritud, sest ühtegi trügijat, kes ausalt ootajatest kõrvalt mööda sõidavad, tagasi ei saadeta, vaid lastakse läbi," tõdes praami ootav mees.

Pea kolm tundi järjekorras olnud noortel läks pika ootamise peale kõht tühjaks ja nad korraldasid teeääres väikese pikniku.
Piknik praamijärjekorras
"Meil jookseb 3+ tund. Inimesed muidu üldjärjekorras on sõbralikud ja rahulikud, bronni omad mitte nii väga. Meie aga üritame kaaskannatajate tuju Weekendil'gi mängitava muusika ja mõne kiirema tantsusammuga üleval hoida. Ilm on õnneks hea ja viriseda pole siin midagi. Õnnetud me küll ei ole," kirjeldasid kaks kena neidu ja saatsid endist pildi.
Kuivastu praamijärjekorras on ka heatujulisi ootajaid
"Hetkel olen juba neli tundi oodanud ja nüüd oleme järjekorras umbes 40. kohal. Tund tagasi olime 64. kohal. Vahepeal käisime poes ja kohvikus sööki toomas. Kuna mulle meenus, et pagasis on mul rulluisud, siis otsustasin sõita rivi lõppu ja autod kokku lugeda. Selleks ajaks, kui ma sinna jõudsin, oli viimane auto 335. Jõudu ja jaksu sinna rivi lõppu!"
"Seoses jamadega Kuivastus, panid hakkajad saarlased kohe paadi käima," teatas alloleva pildi saatnud huumorist lugu pidav lugeja.
Kuivastu praamijärjekord

Hea Delfi lugeja, kui olid praamijärjekorras, siis jaga oma muljeid ja foto- või videomaterjali aadressil rahvahaal@delfi.ee või vihje@delfi.ee.