AS Tallinna Sadama reisilaevaliinide ja kruiiside ärisuuna juht Ingrid Berezin rääkis eile õhtul "Aktuaalsele Kaamerale", et eile kogunenud koosolekul arutas sadama juhtkond ka kruiisilaeva pukseerimist Muuga sadamasse, kuid kuna laeval on veel reisijaid, otsustati saabuvad laevad ümber suunata, vahendas ERR.

"Meil oli soov, et nad vabastaksid homseks selle kai, et täna lähevad välja. See variant kahjuks ei ole võimalik, nii et me võtsime oma musta stsenaariumi plaani käiku ja tõstsime natuke liinilaevasid ringi, nii et üks kruiisilaevadest saab minna liinilaevade kaile," rääkis Berezin.

Täna hommikul võiski näha, et neljakohalisele kruiisikaile oli ööga saabunud kolm uut laeva: Norwegian Star, Crystal Symphony ja Arcadia. Samuti laeti Starilt maha suur hunnik reisijate kohvreid, mis näitab, et ka viimased Starile jäänud reisijad toimetati aluselt minema.

Laeva edasine saatus on veel ebaselge. Arutatud on varianti, et laev pukseerida Muuga sadamasse ning ka aluse parandamiseks tehakse pidevalt tööd, et viimane saaks omal jõul teekonda Norrasse jätkata.