Päevalehes ilmunud uuringu tulemuste aluseks oli juunikuus erinevate tootjate telefonide abil külastatud veebilehtede osakaal Baltimaades. Meie aga küsisime lugejatelt lihtsalt otse: kelle toodetud on sinu mobiil? Võiks ju arvata, et kui aktiivsem internetikasutus ühelegi firmale eelist ei anna, siis teeb ilma kunagine Nokia (nüüdne Microsoft), kelle seadmeid tunneme vastupidavuse ja lihtsuse järgi.

Tegelikult on Delfi lugejate lemmiktootja aga hoopis Sony, (sealhulgas Ericsson, mille jaapanlased hiljuti "alla neelasid") mille turuosa Baltimaades on Päevalehe graafiku järgi ainult 6,2 protsenti.

Sony (või Ericssoni) telefoni kasutab tervelt 22,7 protsenti Delfi küsitlusele vastanuist. Teisele kohale paigutus 20,3 protsendiga Samsung, kolmandale 16,5 protsendiga Apple ja neljandale 14,8 protsendiga Microsoft-Nokia. LG telefoni kasutab 9,1 protsenti Delfi lugejaist ja HTC oma 5,3 protsenti. 1,6 protsenti käib ringi, taskus Motorola. Kõikide muude firmade toodetud telefone kasutab kokku alla kümne protsendi lugejaist.