Videolt on näha, kuidas natuke enne Virtsut hakkab videot filminud auto juht tegema möödasõitu, kuid järsku alustab ka tema ees olnud universaal samuti möödasõitu. Kusjuures universaali juht veel pidurdab möödasõidul, mitte ei lisa gaasi, sundides nii tegelikult esimesena manöövrit alustanud juhti samuti äkitselt pidurdama.

Sellega aga seiklused ei piirdu. Lõpuks, kui universaali juht otsustab ikkagi möödasõidul gaasi lisada, teostab ta möödasõidu esiteks üle topeltjoone ja teiseks selliselt, et talle sõidab vastu auto, mis on sunnitud kokkupõke vältimiseks paremale teepervale hoidma.

"Ei oskagi kommenteerida antud universaali juhi käitumist. Võib-olla peaks tõesti hakkama ka autojuhtide vaimsele tervisele rohkem tähelepanu pöörama," kirjutab lugeja.

Tuleb veel mainida, et ka filmija tegelikult sõitis teist korda möödasõitu alustades üle pidevjoone (rikkudes sellega eeskirju), kuid arvestades eelnenud olukorda, oleks iga juht tahtnud ilmselt sellest universaalist võimalikult kiiresti võimalikult kaugele saada.