"Mul tekkis selline küsimus, et kas see pole tarbija eksitamine, kui Premia oma Väikse Tomi karamellijäätise pakendil näitab pilti karamellikreemisest jäätisest ning annab lubaduse veel võimendava sõnaga "topeltkaramelliga", et see tõesti on karamelline jäätis, kuid tegelikult pole. Suure karamellisõbrana tean mitmeid karamellijäätiseid, kus sees on kreemine täidis või kui on tõesti lisakaramell, on seda jäätise konsistentsis tunda. Premia jäätise puhul on tegemist tavalise karamellijäätisega, kus pole lisa- ega topeltkaramelli ning selle pakend on seetõttu selgelt eksitav. Pole vähimatki põhjust ei maitseomadustes ega jäätise konsistentsis nimetada seda topeltkaramelliga jäätiseks," kirjutas lugeja.

Premia Tallinna Külmhoone AS-i brändijuht Katrin Tamm ütles, et karamellisõprade rõõmuks on tõepoolest sel suvel välja tuldud uue Väikese Tomi jäätisega, kus on topeltkaramelli sisaldus. „Lisatud on karamellitäidis ning seda katab karamelliglasuur," kinnitab Tamm vastupidiselt lugeja väitele, kelle sõnul jäätises täidist vaat et polnudki.

„Karamellijäätise valmistamisel ei ole kasutatud aroome, vaid jäätis on tehtud päris karamellist, mis annab jäätisele pisut mõrkja karamellise maitse. Jäätise sees voolab magus karamellitäidis, mis moodustab koos mõrkja karamellijäätise ja seda katva karamelliglasuuriga mõnusa koosluse. Kui tarbijale tundub, et karamellitäidist on jäätise sisse sattunud vähe, oleks väga hea, kui ta võtaks meiega otse ühendust ja saaksime asjaolusid täpsemalt uurida," edastas Tamm.

Hea lugeja, anna märku, kas oled Väikese Tomi topeltkaramelliga jäätist proovinud. Kuidas meeldis?