Reaalses paarisuhtes on aegu, mil isegi teise inimese hingamise heli enda kõrval ajab juba närvi. Kui kuulasin saate kaheksa peategelase ohkamisi ja unistusi, siis jäi paraku mulje, et nemad tahavad suhtest ainult roosamannat – kui aga tuleb argielu oma argiste juttude ja tüütute muredega, siis võib uus kaaslane ilmselt kompsud kokku pakkida ja astuma hakata.

Selle kohta on isegi hea ütlemine välja kujunenud, kui mees piisavalt naise soovide järgi ei hüppa: "Sa oled nii negatiivne!" kostub naise suust ning tal tekib automaatselt õigus veel rohkem pirtsutada ja vingus nägu teha. Igasugune murekohtadest rääkimine ja püüd probleeme lahendada on sellise "positiivse" naise jaoks tema elu mürgitamine. Tema laseb asjadel omasoodu minna ning teise poole püüd midagi muuta on tema silmis mõttetu rähklemine ja saatusele vastu astumine.

Saate kiituseks võin nii palju öelda, et mõned kaadrid olid väga kenasti õnnestunud. Kasutatud oli ilmselt taevakaamera teenust, et saada efektseid vaateid kõrgelt õhust alla maapinnale. Muusika kõlas muidugi enam kui läilalt – mingi viiulikääksutamine ja justkui taevaminemise helin. Nagu valatult sobis see läila kääksutamine kokku tekstiga, mis osalejate poolt eetrisse läks.

Kõige asisema sõnavõtuga sai maha Külli Otepäält, kes tunnistas pikalt üksi elanud inimese raskusi arvestamisega teisega enda kõrval. Tiina Pärnust ootas enda kõrvale meest, kes tema tagasihoidlikku olemust julgustaks. Tiinale võin öelda, et uue mehe julgus hakkab talle kiiresti närvidele käima. Juba mõne aja pärast on Tiina täielikult oma meelt muutnud ning tema ainus soov on, et mees oleks rohkem tema moodi – rahulik ja vaikne.

Armastuse otsijatele soovin pikka meelt ja kannatust oma leitud armastuse hoidmisel ja temaga ka igapäevaelus hakkamasaamisel!